Page Nav

HIDE

Breaking News:

latest

Фен ТВ спира рекламните блокове в навечерието на 2015-та

Специално заснета празнична програма, която да забавлява зрителите на ФЕН ТВ в новогодишната нощ, ще стартира в ефира на музикалната телев...

Специално заснета празнична програма, която да забавлява зрителите на ФЕН ТВ в новогодишната нощ, ще стартира в ефира на музикалната телевизия точно в 21 ч. на 31-ви декември.


Зрителите на медията ще посрещнат новата година със специално заснетата за случая програма без удоволствието да бъде прекъсвано от реклами. ФЕН ТВ е единствената медия, която ще се откаже от рекламните си блокове в една от най-рейтинговите за годината вечери като реверанс към многобройните си фенове.

„Повече от 11 години основна наша цел е да забавляваме зрителите по възможно най-добрия начин, ще го направим и в навечерието на 2015-та. Доказателство за това е и фактът, че нито един рекламен блок няма да прекъсне специалната ни празнична програма, която заснехме няколко дни по-рано” – коментират от Фен ТВ.

5-часовата програма ще покаже как звездите на телевизията: Алисия, Джина Стоева, Тони Стораро, Софи Маринова, Азис, Коньо, Бони и много други, посрещат заедно новата 2015-та. Сред изненадите в новогодишната програма са и гост-изпълителите от Балканите: сръбският бенд Bolkan Superstars Night и Горан Радкович – Рале, румънците De Santo и Costi de la Timisoara, Оля Байрами, Аристос Константину и други.

Очакват ви незабравими мигове в новогодишната нощ, само по Фен ТВ!

Няма коментари

Скъпи читатели,
в коментарите можете да ни задавате въпроси и да изказвате мнението си за клиповете които правя. Коментари, чието съдържание е обидно или съдържа реклама на друг сайт ще бъдат изтрити!