Любов и сълзи на крачка от финала в Big Brother All Stars

Description

Любов и сълзи на крачка от финала в Big Brother All Stars

Един Съквартирант ще напусне Къщата тази вечер, само седмица преди финала на Big Brother All Stars.
За зрителския вот се борят Емил Каменов, Калина Паскалева, Петя Буюклиева, Пламена Петрова и Тодор Славков.

Преди елиминациите Къщата отново е завладяна от чувства и заплетени взаимоотношения. В „Голямата уста” в петък съпругата на Ники Китаеца Виолета открито обяви Калина за „инициатор” и „виновник” за флирта със съпруга й. Бившата певица свали вината от своя любим и прехвърли отговорността върху Калина.

Тази ситуация провокира сълзи в очите на Калина. Тя се разстрои, защото не иска отново да я възприемат като фатална жена и разбивачка на семейства. Зрителите ще видят каква беше реакцията на Калина, когато напусна Изповедалнята след разговора с Виолета. Ники ще започне да я успокоява и ще намекне за нещо в отношенията със съпругата му, което не иска да назовава пред камерите.

В сянката на драмата между Калина и Ники ще остане една недоразказана история. Емил и Пламена са неразделни в Къщата - те се карат, обиждат, но не могат без компанията си и постоянно се търсят, а развръзката в отношенията им предстои тази вечер.

Кой ще отпадне и кой ще спечели билет за финала? Каква награда ще получи победителят в риалити формата? Не пропускайте Big Brother All Stars тази вечер от 20.00 ч. по Нова.

Публикуване на коментар

Публикуване на коментар