Нова и Дисни раздават подаръци за Коледа

Description

Нова и Дисни раздават подаръци за Коледа

Магията на Дисни оживява в ефира на Нова на 26 декември.
В коледния ден зрителите ще видят серия от най-забавните филми на Дисни, а на Facebook страницата на медията специална игра ще предизвика малки и големи и ще зарадва 15 късметлии с коледни подаръци.

Дисни маратонът следващия петък ще започне още от 12.30 ч. с премиерата „Джордж от джунглата 2” и едно щуро приключение. След това от 14.15 ч. щафетата ще поемат 102 пухкави кутрета в „102 далматинци”, където Глен Глоуз ще влезе в ролята на злата Круела де Вил. Следобедните часове са запазени за още една премиера – от 16.00 ч. дългокосата принцеса Рапунцел ще се сблъска с външния свят и любовта в заглавието „Рапунцел и разбойникът”. Премиерите ще продължат и в 20.00 ч., когато в малкия екран за първи път ще нахлуе най-забавната банда от играчки – „Играта на играчките 3”.

Зрителите не само ще се пренесат във вълшебния свят на Дисни, но и имат възможност да спечелят награди. През целия ден на 26 декември на Facebook страницата на Нова киноманите ще могат да отговарят на въпроси, свързани със сюжета на различните филми. Накрая всички, посочили верен отговор, ще участват в томбола за спечелването на оригинални Дисни награди с лика на любимите герои на световния филмов производител, както и книги с най-вълнуващите истории на Дисни, предоставени от издателство Егмонт.

Изненада за киноманите е подготвил и най-големият български сайт за видео споделяне – vbox7.com. От 20 декември до 4 януари онлайн потребителите ще могат да видят 13 филма от най-различни жанрове и за всички възрасти. За малките зрители ще бъдат заглавията „Истинската история на „Котаракът в чизми”, „Муминтрол и преследването на кометата”, както и „Клуб Уинкс – вълшебно приключение”. Тийнейджърите ще видят „Ронал Вараваринът” и комедията „Роднински връзки”. Любителите на екшъните ще могат да проследят „Предградие 13 – Ултиматум” и „Ларго Уинч”, а за феновете на историческите епоси ще бъде заглавието „Айрънклад”. За киноманите vbox7.com ще предложи филма на Том Дичило за The Doors, който ще разкаже за възхода на групата и самоунищожението на Джим Морисън.

Публикуване на коментар

Публикуване на коментар