Ан Хатауей и Джейк Джиленхол са опиянени от любов тази вечер по Нова

Description

Ан Хатауей и Джейк Джиленхол са опиянени от любов тази вечер по Нова

Ан Хатауей и Джейк Джиленхол ще бъдат неустоимо привлечени един към друг в  комедията „Любовта е опиат” тази вечер от 22.20 ч. по Нова.
„Това е история за двама души, които отчаяно се опитват да не се влюбят един в друг и нещата между тях да не се задълбочат, а да си останат такива, каквито са били в началото, просто секс. „Но двамата толкова много си допадат, че искрата пламва по между им, въпреки че много се стараят това да не се случи. Джейми и Маги се предават в ръцете на една по-висша сила – силата на любовта.”, обяснява режисьорът на лентата Едуард Зуик.

Ан Хатауей играе Маги – очарователно, младо момиче, което не позволява на нищо и никого да я обвърже или ограничи по някакъв начин. В лицето на Джейми Рандъл (Джейк Джиленхол), обаче, тя среща своята перфектна половинка. Джейми е страхотен чаровник и на него трудно може да се устои. По него залитат всички жени, а бизнесът му, в сферата на фармацевтиката, процъфтява. Отношенията, които се развиват по между им, са изненада и за самите тях. Маги е свободен дух, а Джейми сменя мадамите като носни кърпи. Но сега нещата вече са различни. Явно и двамата са попаднали под въздействието на изначалния опиат – любовта.

Дали историята на Маги и Джейми ще има щастлив край, ще разберем в комедията „Любовта е опиат” тази вечер от 22.20 ч. по Нова.

Публикуване на коментар

Публикуване на коментар