Page Nav

HIDE

Breaking News:

latest

„Престъпно грешен“ – видео премиера по ФЕН ТВ

Стефани нарече Устата престъпник

Стефани нарече Устата престъпник

Стефани нарече своя колега Иван Георгиев – Устата престъпно грешен!

В ефира на "Фен ТВ" се завъртя видеото към съвместното парче на Стефани и Устата "Престъпно грешен".

Младата певица се осмели да упреква утвърдения в музикалните среди – Устата, че е грешен и че изневерява – но всичко това се случва в новия им съвместен проект – „Престъпно грешен“.
Двамата заснеха наскоро видеото към песента. Стефани и Устата работят за първи път заедно, но споделиха, че си паснали изключително бързо и снимките на клипа минали неусетно.
„Накрая попитах – свършихме ли?“ – смее се Стефани – „направо не ми се вярваше колко време е минало, а изобщо не усетих!“

Стефани за пореден път показа промяната в себе си. Нов стил, нов жанр и може би това е новата Стефани! Във видеото си личи нейният хъс, с който изрича думите „престъпно грешен“, „с колко жени ти ми изневери“, „с очите си видях“ – а нека си припомним, че скоро певицата от Ара мюзик призна, че е преживяла лична драма. С този си проект тя отново смело разкрива какво бушува в душата й.

След успеха на ритмичната „Джига-рига“, Стефани заложи на съвсем различно звучене. С това тя показа, че може да играе с гласа си както иска и да влиза перфектно във всяка роля. Трябва да си признаем, че определено й се е получило.

Източник: ФЕН ТВ

 

Няма коментари

Скъпи читатели,
в коментарите можете да ни задавате въпроси и да изказвате мнението си за клиповете които правя. Коментари, чието съдържание е обидно или съдържа реклама на друг сайт ще бъдат изтрити!