Page Nav

HIDE

Breaking News:

latest

Зуека и Рачков играят „Сделка или не” в подкрепа на „Българската Коледа”

Димитър Рачков и Васил Василев – Зуека са звездните участници, които първи ще играят в „Сделка или не” благотворително в подкрепа на кампа...

Димитър Рачков и Васил Василев – Зуека са звездните участници, които първи ще играят в „Сделка или не” благотворително в подкрепа на кампанията „Българската Коледа” и децата с вродени заболявания.


На Бъдни вечер студиото на Румен Луканов ще превземат Господарите на ефира, чиято игра обещава изненади и обрати до самия финал. Каква сделка ще предложи Димитър Рачков на водещия и ще стане ли Румен Луканов Адреналинка за един ден? Не пропускайте благотворителното издание на „Сделка или не” с участието на Зуека и Рачков тази вечер от 18.00 ч. по Нова.

В деня на Коледа в подкрепа на „Българската Коледа” ще играе голямата българска актриса Татяна Лолова. В новогодишното издание на „Сделка или не” за каузата ще играят също актьорите Алекс Сърчаджиева и Михаил Билалов.

Няма коментари

Скъпи читатели,
в коментарите можете да ни задавате въпроси и да изказвате мнението си за клиповете които правя. Коментари, чието съдържание е обидно или съдържа реклама на друг сайт ще бъдат изтрити!