Page Nav

HIDE

Breaking News:

latest

Cartoon Network и Boomerang през януари

НА ГОСТИ С ПРЕСПИВАНЕ У КЛАРЪНС

НА ГОСТИ С ПРЕСПИВАНЕ У КЛАРЪНС

Премиера: събота, 24 януари от 07.00 ч.
Събота и неделя от 07.00 ч.

СПЕЦИАЛНА ПРОГРАМА
Нашият нов най-добър приятел – Кларънс ни кани на своето парти и ни обещава забавления и смях на корем за всички! Там ще бъдат и приятелите му – Джеф и Сумо. Поканени са също Гъмбол и Дарвин, Фин и Джейк, както и малките титани – всички те ще допринесат със своите приключения за прекрасното ни настроение.
Децата са поканени да прекараме заедно един незабравим уикенд. Героите на Cartoon Network, както винаги, гарантират забавления, приключения и страхотно изживяване.

МАРАТОН С БЕН 10 И БАТМАН
Начало: събота, 17 януари от 09.00 ч .

СПЕЦИАЛНА ПРОГРАМА
В събота, 17 януари от 09.00 ч. настава време за герои!
Бен 10 и Батман сформират съвместен екип с една-едничка цел – да спасят света!
Двамата те канят да се присъединиш към техните приключения – превърни се в извънземен, както го прави Бен 10 и помогни на Батман в разплитането на мистерии.

МИКС МАРАТОН
Премиера: понеделник, 29 декември от 07.00 ч.
Всеки ден от 07.00 ч.

СПЕЦИАЛНА ПРОГРАМА
Тъй като все още е ваканция, децата могат силно да изкрещят: „Време е за приключения!”.
Фин, Джейк и Шаолинските монаси ще ни покажат нови начини да бъдем герои като самите тях, а Кларънс, Чичо Дядко, Стивън Вселенски, Мордекай, Ригби и Джони Тест ще ни веселят с техните щури и забавни приключения.
Чувстваме се в безопасност, защото светът е в добри ръце – Реактивните момичета са на пост и ще спасят света, каквото и да става.

THE TOM AND JERRY SHOW
Премиера: понеделник, 24 ноември от 18.35 ч.
Всеки делник от 18.35 ч.

НОВИ ЕПИЗОДИ
Всички знаем кои са любимите занимания на Том – сладката дрямка и отмъкването на храна от хладилника, но тъй последното никога не стига, за да засити апетита му, най-голямото му желание е да хапне Джери. Том опитва всички възможни трикове, за да улови Джери, но мишлето е по-интелигентно и всеки път успява да се откопчи. Всичко винаги приключва с наказанието, което Том получава за бъркотията, която са оставили след поредното преследване.
The Tom and Jerry show продължава по Boomerang и през януари, защото Том има нови планове за улавянето на малкия мишок.

ПРАЗНИЧЕН МАРАТОН 
Премиера: понеделник, 22 декември от 09.30 ч.
Всеки делник от 09.30 ч.

СПЕЦИАЛНА ПРОГРАМА
Том и Джери, Гарфилд, Розовата пантера, Шантавите рисунки, Krypto the Superdog, Animaniacs и Скуби-Ду продължават да поддържат ваканционния дух по Boomerang.
Децата са поканени да се радват на зимата с нестихващи шеги, игри и лудешко забавление в компанията на най-веселите герои на Boomerang.

УИКЕНДЪТ НА ГАРФИЛД
Премиера: събота, 17 януари от 15.30 ч.
Събота и неделя от 15.30 ч.

СПЕЦИАЛНА ПРОГРАМА
Става дума за една мързелива котка и нейния уикенд.
Гарфилд идва по Boomerang със специална програма, наситена с интензивно мързелуване, много сарказъм и неутолим апетит за лазаня и кафе. И тъй като той е опитомил своя господар, сега Гарфилд има още повече време за дрямка, гледане на телевизия и шеги.
А фактът, че сега оранжевият котарак, също като децата, се наслаждава на зимната си ваканция, той напълно е забравил за своя опонент и се е фокусирал върху сладката си леност, докато Оди върши всичко вместо него.

Няма коментари

Скъпи читатели,
в коментарите можете да ни задавате въпроси и да изказвате мнението си за клиповете които правя. Коментари, чието съдържание е обидно или съдържа реклама на друг сайт ще бъдат изтрити!