Page Nav

HIDE

Breaking News:

latest

Филми и сериали по TV7 (05.01.2015 – 11.01.2015)

Анотации за филми и сериали по TV7 (05.01.2015 – 11 . 01.2015)

Анотации за филми и сериали по TV7
(05.01.2015 – 11.01.2015)

 Секретен отряд

2009, екшън, трилър, фантастика,
 Дакота Фанинг, Скот Майкъл Кембъл, Крис Евънс, Камила Бел, Джимон Хонсу, Клиф Къртис
 Експериментите по телепатия и ясновидство от реалния живот вдъхновяват спиращия дъха екшън „Секретен отряд”, чието действие се развива в смъртоносния свят на хората с паранормални способности, където уменията да се местят обекти със съзнанието и да се вижда в бъдещето, да се създават нови реалности и да се убива жертвата без дори да е докосната, превръщат човека в смъртоносно оръжие... или в мишена.

Ник Гант (Крис Еванс „Фантастичната четворка”) - телекинетик от второ поколение може да мести обекти в пространството: от зарове през оръжия до хора.  Каси Холмс (Дакота Фанинг „Война на световете”) - тийнейджърка с таланта да вижда и променя бъдещето. Кира (Камила Бел), която притежава най-опасните телепатични сили – способността да влияе на действията на другите, като влиза в съзнанието им. Те тримата ще трябва да се изправят срещу могъща секретна агенция в битка, която могат да спечелят, само ако успеят да променят бъдещето.


Братя
2009,
драма, трилър,
в ролите: Тоби Магуайар, Натали Портман
Винаги е било трудно за режисьорите и сценаристите да създадат такава история, в която, ако се вгледаш по-дълбоко, да откриеш, че в играта на актьорите, в текста на филма и в неговата цялостна сюжетна линия, като че ли не всичко е изказано категорично. Освен обаче идеята с вратичката на мислите, които провокира филмът у всеки различно, понякога се появява и онази измисленост, която двоуми през цялото време филма, и точно този, който гледа избира на кого да вярва, по коя идея да поеме до самия финал и дали да приеме „истината“ през субективния си поглед. Малко филми успяват чрез липса на категоричност в сценария си, да бъдат толкова показателни за нещото, което искат да изразят.

Срещи в парка
2004
Драма, Романтичен
В ролите: Даян Крюгер, Роуз Бърни, Матю Лилард, Джош Хартнет
В навечерието на важна делова среща младият и преуспяващ финансист Матю забелязва в ресторанта своята бивша възлюбена Лиза, която по тайнствен начин е изчезнала от живота му преди две години.

В миг Матю осъзнава, че страстта му към нея още не е преминала. Забравяйки за всичко, тай решава да я проследи. Матю изобщо не предполага, че любовното му увлечение го прави жертва на виртуозно измислена интрига, чиито детайли са предварително подредени и се изпълняват с дяволска точност.

Няма коментари

Скъпи читатели,
в коментарите можете да ни задавате въпроси и да изказвате мнението си за клиповете които правя. Коментари, чието съдържание е обидно или съдържа реклама на друг сайт ще бъдат изтрити!