Филми и сериали по TV7 (29.12.2014 – 04.01.2015)

Description

Филми и сериали по TV7 (29.12.2014 – 04.01.2015)

Анотации за филми и сериали по TV7

(29.12.2014 – 04.01.2015)

 Убийци

Жанр: Романтична комедия
Държава: САЩ
Година: 2010
Режисьор: Робърт Лукетич
В ролите: Kатерин Хейл, Аштън Кътчър, Том Селек
Джен Корнфелд опитва да се съвземе от тежка раздяла и не вярва, че някога отново ще се влюби. Тя с нежелание се съгласява да придружи родителите си до Френската ривиера. Там тя среща мъжа на мечтите си – прекрасния Спенсър. Три години по-късно невъзможното й желание се е сбъднало: със Спенсър са женени и имат идеалния живот. Това е така до сутринта след 30-ия рожден ден на Спенсър, когато започват да свистят куршуми. Буквално.

Оказва се, че той е забравил да й спомене, че е международен шпионин. Сега идеалният свят на Джен се обръща с краката нагоре. След като разбира, че мъжът й е наемен убиец, Джен е решена да открие всичките му тайни и докато се опитва да избегне куршумите, да запази спокойствието на съседите, да се справи с роднините... И всичко това, докато работи по проблемите с доверието.

Мухоловка
Жанр: Комедия
Държава: САЩ
Година: 2011
В ролите: Ашли Джъд, Патрик Демпси
Един мъж попада в центъра на два едновременни грабежа в една и съща банка и отчаяно се опитва да защити касиерката, с която са тайно влюбени...



Братя Блум
Жанр: Приключенски
Държава: САЩ
Година: 2008
Режисьор: Райън Джонсън
В ролите: Ейдриън Броуди, Рейчъл Уайз, Марк Ръфало, Ринко Кикучи, Роби Колтрейн, Максимилиан Шел, Ноа Сийгън
"Братя Блум" е околосветска комедия за последното велико приключение на най-добрите измамници на света.

Добре дошли в света на Братя Блум, където измамата е изкуство и нищо не е такова, каквото изглежда! След дълги години съвместна работа, братята са усъвършенствали умението да заграбват милиони.

Когато по-младият Блум решава, че е време да се оттегли и да започне нормален живот, Стивън го примамва да участва в последната великолепна коспирация заедно с неговата секси "помощничка" Банг-банг – въвличането на красива и ексцентрична богата наследница в брилянтна афера, която ще ги отведе до различни краища на света.

Изправени пред неочаквани предизвикателства, странната компания се впуска в пътешествие из красиви кътчета на планетата, изпълнено с мистерия, екшън, много забавни ситуации и романтика.


Здрач 2: Новолуние
Жанр: Фантастика
Държава: САЩ
Година: 2009
Режисьор: Крис Вайц
В ролите: Ашли Грийн, Майкъл Шийн, Робърт Патинс, Кристен Стюарт, Тейлър Лаутнър, Дакота Фанинг, Джаксън Ратбон, Били Бърк
Какво ще направите, ако истинската ви любов си отиде? Истинската любов, не просто поредното увлечение, не просто някой, който можеш да замениш по всяко време. Истинската любов. Твоето друго аз, твоята сродна душа. Какво става, ако тази любов си тръгне? Отговорът е различен за всеки. А Бела Суон тепърва ще трябва да си отговори на този въпрос в продължението "Здрач 2: Новолуние".

Вече шест месеца, Едуард и Бела се преоткриват взаимно и разкриват най-красивото един от друг. Те са заедно, обичат се и първоначално дори не могат да си представят, че трудното тепърва им предстои. Когато на рождения си ден Бела се порязва и кръвта й изкарва Джаспър извън границите на доброто поведение, семейство Кълън са принудени веднага да заминат. Едуард оставя Бела, казвайки й че не я желае вече. Бела изпада в тежка депресия и търси утеха при Джейкъб Блек, стар семеен приятел, който й помага да се справи с болката от загубата на Едуард. Но Джейкъб и индианците от Ла Пуш също крият своя тайна. Тайна, свързваща ги със семейство Кълън повече отколкото може да си представите.

Ще намери ли сила Бела да продължи напред без Едуард? Ще го забрави ли? Ще го замени ли с нова любов... с Джейкъб? Какъв ще бъде изборът на Бела?

Здрач 3: Затъмнение
Жанр: Драма
Държава: САЩ
Година: 2010
Режисьор: Дейвид Слейд
В ролите: Ксавиер Самуел, Келън Луц, Робърт Патинсън, Кристен Стюарт, Ники Рийд, Били Бърк, Ашли Грийн

Бела (Кристен Стюарт) трябва да избере между любовта си към Едуард (Робърт Патинсън) и приятелството си с Джейкъб (Тайлър Лаутнър). Изборът й може да разпали нова война между вампири и върколаци..

Междувременно серия зловещи убийства разтърсват Сиатъл.  Неочаквана сила създава армия от вампири с неутолима жажда за кръв. Дали те са оръжие в ръцете на Виктория (Брайс Хауърд), която не се отказва от отмъщението? Или са създадени от всемогъщите Волтури, за да се уверят, че Бела вече е безсмъртна? Предстои война... а Бела трябва да направи още един избор – този между живота и смъртта.

Публикуване на коментар

Публикуване на коментар