Том Круз в Операция "Валкирия" по TV7

Description

Том Круз в Операция "Валкирия" по TV7

Анотации за филмите по TV7
(08.12.2014 – 14.12.2014)


ОПЕРАЦИЯ "ВАЛКИРИЯ" (OPERATION VALKYRIE)
Жанр: Драма, Исторически
Държава: САЩ
Година: 2008
Режисьор: Брайън Сингър
Участват: Том Круз, Кенет Брана, Стивън Фрай, Керис Ван Хоутен, Бил Найджи, Еди Изърд
Сюжет: "Заговорът на 20 юли" е един от най-непознати епизоди от Втората световна война. След като е ранен по време на военни действия в Африка, полковник Клаус фон Шауфенберг (Том Круз) се завръща в Германия, за да се присъедини към немската съпротива. Планът цели ликвидирането на Хитлер и предаването на властта в ръцете на опозицията.
Съдбата и обстоятелствата се съюзяват, за да принудят Шауфенберг да играе първостепенна роля в конспирацията. Той трябва не само да ръководи преврата, но е натоварен и с убийството на диктатора.
________________________________________________________________

МЕМЕНТО (MEMENTO)
Жанр: трилър
Държава: САЩ
Година:2000
Режисьор: Кристофър Нолан
Участват: Гай Пиърс , Кери-Ан Мос , Джо Пантолиано , Томас Ленън
Сюжет: Той е съвсем наясно със “състоянието” си. Още повече, притежава необходимата дисциплина и мотивация – жестокия спомен за последните мигове от живота на любимата му. Преследван от него, той е изградил живота си наново с помощта на бележки, отметки, чертежи, татуировки и обсебващи навици, които му служат като памет. Те го фиксират във времето и пространството и го свързват с мисията му. За да я завърши, обаче, се налага да разчита на хора, чиито мотиви и почтеност трудно може да преценява.
________________________________________________________________


ДОРИАН ГРЕЙ (DORIAN GRAY)
Жанр: Драма
Държава: САЩ,
Година:2009
Режисьор: Оливър Паркър
Участват: Колин Фърт, Бен Барнес, Макс Айрънс, Емилия Фокс, Ребека Хол, Рейчъл Хърд-Ууд, Бен Чаплин, Джони Харис
Сюжет: Дориан Грей е младеж, надарен с изключителна физическа красота, от която всички се възхищават. След като неговият приятел, художникът Базил Холуърд, му нарисува портрет, Дориан се възгордява от красотата си. Той си пожелава да остане завинаги млад, а портретът да старее вместо него. Желанието му се сбъдва и лицето на омагьосания портрет не само старее, но и разкрива всички пороци и грехове, на които героят става жертва. В лицето на лорд Хенри, Оскар Уайлд представя умела карикатура на английската аристокрация от края на 19-ти век и осмива порядките и предразсъдъците на викторианското общество..
________________________________________________________________

ИНФОРМАТОРИТЕ (THE INFORMERS)
Жанр: Драма, Криминален, Трилър
Държава: САЩ, Германия
Година: 2009
Режисьор: Грегор Джордан
Участват: Амбър Хард, Уинона Райдър, Ким Бейсингър, Били Боб Торнтън, Мики Рурк, Джон Фостър

Сюжет: Трилърът „Информаторите” е създаден по книгата на Брет Елис (автор на „Американски психар”). Историите на няколко героя в Лос Анжелис се преплитат в драматични ситуации с неочаквани обрати. Секс, наркотици и насилие определят съдбите на филмов продуцент, бивш затворник, воайор, рок певец и любовниците им.
За една група красиви и млади мъже и жени развратът, дрогирането и безделието са начин на живот, без да осъзнават, че танцуват по ръба на бръснача...
Звездният актьорски състав включва Били Боб Торнтън, Ким Бейсингър, Уинона Райдър, Мики Рурк, Брад Ренфро и Крис Айзък.
________________________________________________________________

Публикуване на коментар

Публикуване на коментар