Page Nav

HIDE

Breaking News:

latest

Безплатен филмов маратон през празниците с VIVACOM Arena

Снимка: dtv-bg.com Специално за коледните и новогодишни празници VIVACOM подарява на всички свои потребители на телевизия достъп до24-ча...

Снимка: dtv-bg.com
Специално за коледните и новогодишни празници VIVACOM подарява на всички свои потребители на телевизия достъп до24-часовия филмов канал VIVACOM Arena.
До 5 януари абонатите на сателитна и телевизия чрез интернет свързаност ще получат неограничен достъп до хитовите заглавия, предлагани от VIVACOM Arena. Зрителите ще могат да се насладят на премиери всеки петък, събота и неделя от 21:00 ч., а функциите за слагане на пауза и гледане до два часа назад правят гледането на филми още по-приятно и удобно.
Освен атрактивните бонуси и отстъпки, които получават, потребителите на телевизия от VIVACOM се наслаждават на цифрова телевизия с кристално качество на картината и звука, над 160 канала, от които 25 са HD, както и безплатно HD TV оборудване.

VIVACOM се грижи и за домашния уют на своите потребители с промоционалните оферти за цифрова телевизия и оптичен интернет. До края на годината телекомът предлага самостоятелно услугите телевизия и интернет, както и комбинирани в пакет Duo с 50% отстъпка за първите два или шест месеца при подписване на нов или подновяване на съществуващ договор, съответно за една или две години. Промоционалните оферти са валидни за нови и настоящи, частни и бизнес клиенти до 31 декември 2014 г., включително.

https://www.kaldata.com

Няма коментари

Скъпи читатели,
в коментарите можете да ни задавате въпроси и да изказвате мнението си за клиповете които правя. Коментари, чието съдържание е обидно или съдържа реклама на друг сайт ще бъдат изтрити!