Старата новогодишна програма на българските телевизии

Description

Старата новогодишна програма на българските телевизии

Едва ли някой се е изненадал много от новогодишните програми на родните телевизии. А сега ще направим кратък, но критичен анализ на изминалата нощ.


БНТ - Националната телевизия за пореден път заложи на "Сцена под звездите", което е вече доста дълга традиция за тях и Столична община.
Предаването с Владо Пенев не знам към коя възрастова група е насочено, но лично мен не ме грабна с нищо.

bTV - Нещо ново, но ужасно несполучливо бе "Няма такава година" с Къци Лафазанов. Ужасен подбор на гости и теми с някои изключения. След това добре познатата програма, но разменени "Комиците" и "Шоуто на Слави".
Може би продуцираното от Междинна станция на Иван и Андрей "Папатаци" трябваше да се излъчи по-рано, защо не в 20:00 часа.

NOVA TV - От ужас към по-голям ужас. Кой умник реши да сложи филм в програмата на Нова година. Докато останалите телевизии в този период разчитаха на собствена продукция, то НОВА ни напомни за ТВ7 и финансовата криза там.
След филма, "Господари на ефира" направиха шоу припомняйки най-добрите гафове от изминалата година. И точно в 12 поредната боза от Х Factor. На някой може и да му харесва, но го гледахме и на Коледа, и след Коледа, и на Нова Година - това ли им е специалната програма.

TV7 - Без коментар защото няма нужда от такъв.

FEN TV - В нощта в която конкурентите пуснаха множество нови пърчета ФЕН ТВ заложи на концепцията "Нова година без реклами". Нека големите играчи вземат пример от музикалната телевизия и поне една вечер в годината да се откажат от досадните и понякога доста глупави реклами.

Публикуване на коментар

Публикуване на коментар