Page Nav

HIDE

Breaking News:

latest

Снеговалеж изненадва Чеви Чейс, Крис Елиът и Джийн Смарт следобед по Нова

Силен снеговалеж ще провали плановете на американските комици Чеви Чейс, Крис Елиът и Джийн Смарт в комедията „Снежен ден” в петък от 12.3...

Силен снеговалеж ще провали плановете на американските комици Чеви Чейс, Крис Елиът и Джийн Смарт в комедията „Снежен ден” в петък от 12.30 ч. по Нова.


Неочакван нощен снеговалеж блокира пътищата. Това означава „дървена ваканция”. За 15-годишният Хал това е шанс да спечели сърцето на популярната Клер или пък да обърка нещата. На 10-годишната Натали снегът дава възможност да създаде нещо по-хубаво от един снежен ден, а то е още един снежен ден. Но за да изпълни намерението си, тя трябва да спре Снегоринаря (Крис Елиът) - безжалостния враг, който чисти пътищата. Междувременно снегът застрашава и работата на бащата на Натали и  Хал (Чеви Чейс), който  е местният метеоролог.

Дали Натали ще удължи „дървената ваканция”, а баща ѝ да запази работата си, ще разберем в комедията „Снежен ден” в петък от 12.30 ч. по Нова.

Няма коментари

Скъпи читатели,
в коментарите можете да ни задавате въпроси и да изказвате мнението си за клиповете които правя. Коментари, чието съдържание е обидно или съдържа реклама на друг сайт ще бъдат изтрити!