Подлите камериерки забъркват интриги втори сезон по Нова

Description

Подлите камериерки забъркват интриги втори сезон по Нова

Мистериите, интригите и аферите продължават в хитовия сериал „Подли камериерки”, чийто втори сезон започва довечера по Нова.
И в този сезон в домашните тайни в света на богатите в Бевърли Хилс са въвлечени приятелките Марисол, Кармен, Роузи, Зойла и Валентина, които са готови на всичко, за да постигнат целта си. Ролите на петте латиноамериканки отново изпълняват Ана Ортиз, Еди Ганем, Розалин Санчес, Даниа Рамирез и Джуди Рейес.

В епизода тази вечер вече са изминали три месеца след развръзката в първия сезон и Марисол е намерила нова любов. Когато Пери разбира, че Роузи отново е в САЩ, тя прави всичко възможно, за да държи Спенс и Роузи далеч един от друг. Зойла разбира от Дженевив, че Валентина се е завърнала от Африка. Докато Кармен и Алехандро свикват с фалшивата си връзка, Одеса достига предела си. След травматизиращо събитие в дома на Пауъл Ейдриън и Евелин си наемат красив бодигард - Тони.

В какви тайни и интриги ще попаднат приятелките във втория сезон на сериала? Гледайте „Подли камериерки” от понеделник до петък от 20.00 ч. по Нова.

Публикуване на коментар

Публикуване на коментар