Page Nav

HIDE

Breaking News:

latest

Любовната история на Том Круз и Никол Кидман следобед по Нова

Не пропускайте екшън-драмата „Дни на грохот” – филмът, който събра Том Круз и Никол Кидман в живота, днес от 16.00 ч. по Нова.

Не пропускайте екшън-драмата „Дни на грохот” – филмът, който събра Том Круз и Никол Кидман в живота, днес от 16.00 ч. по Нова.
Лентата е базирана частично на историята на Тим Ричмънд, която вдъхновява Тони Скот и Джери Брукхаймър да създадат филма, а любовната история между Том Круз и Никол Кидман се пренася от екрана в живота.

Том Круз играе нафукания автомобилен състезател Коул Трикъл, който се сблъсква с безмилостна конкуренция на пистата. Той безспорно има талант, но няма идея как да постигне успех с него. Когато Тим Даланд (Ранди Куейд) поръчва на ветерана Хари Хоги (Робърт Дювал) нов модел кола и наема Коул да я кара, Хари трябва да внуши на младока своята философия на победата и да го научи как да канализира необработената си дарба, за да постигне успех. Коул веднага се спречква със звездата на пистата – Роуди Бърнс (Майкъл Рукър), в резултатът на което и двамата се озовават в болницата, а колите им са потрошени. Там Коул се запознава и увлича по д-р Клер Левики (Никол Кидман), която наблюдава възстановяването му, но лекарката е резервирана към младия състезател...

Как ще завърши историята на Коул Трикъл, ще разберем в екшън-драмата „Дни на грохот” днес от 16.00 ч. по Нова.

Няма коментари

Скъпи читатели,
в коментарите можете да ни задавате въпроси и да изказвате мнението си за клиповете които правя. Коментари, чието съдържание е обидно или съдържа реклама на друг сайт ще бъдат изтрити!