Page Nav

HIDE

Breaking News:

latest

FOX през февруари

Империя – сезон 1 От 20-и февруари, всеки петък от  21:55 часа Премиера за България

Империя – сезон 1
От 20-и февруари, всеки петък от  21:55 часа
Премиера за България


Когато патриархът на хип-хоп империя за милиарди (Терънс Хауърд) разбира, че има опасно заболяване, той е принуден да реши кой от тримата му синове ще наследи семейния бизнес: най-големият, който е изключителен бизнесмен, но няма музикален талант; средният, който е невероятен творец, но баща му не одобрява неговата хомосексуалност или най-малкият, който е непоправим плейбой, но има комерсиален успех като изпълнител. Междувременно бившата му жена излиза от затвора, където е излежала дълга присъда и идва да потърси това, което смята, че й се полага. Невероятен семеен сапунен сериал, който представя както модерна, така и написана специално за сериала музика.

Терънс Хауърд в ролята на Лушъс Лайън
Брайшър Грийн в ролята на Хаким
Джуси Смолет в ролята на Джамал
Трей Байърс в ролята на Андре
Грейс Геали в ролята на Аника Гибсън


Зловеща семейна история: Фрийк шоу
От 10 февруари, вторник до четвъртък от 23:45 ч.
Премиера за България

Зловеща семейна история: Фрийк шоу започва в тихото и спокойно градче Джупитър, Флорида. Годината е 1952. Трупа чудати създания току-що е пристигнала в града и пристигането им съвпада с поредица от странни събития и зверски убийства. В градчето има сериен убиец, който заплашва живота на гражданите и на цирковите артисти. Това е историята на изпълнителите и тяхната мъчителна борба за оцеляване в изчезващия свят на американския цирк на куриозите.

КАТИ БЕЙТС-Етел Дарлинг
ДЖЕСИКА ЛАНГ-Елса Марс
САРА ПОЛСЪН-Бет & Дот Татлър
ЕВЪН ПИТЪРС-Джими Дарлинг
МАЙКЪЛ ЧИКЛИС- Дел Толедо
ФРАНСИС КОНРОЙ-Глория Мот


Живите мъртви - сезон 5 (част 2)
От 9 февруари, всеки понеделник от 23:45 ч.
Премиера за България

След трагичните събития от края на последния епизод на „Живите мъртви“  и загубата на надежда за лек срещу болестта на „бродещите“, Рик Граймс и групата оцелели се намират на път, живеейки ден за ден  и опитвайки се да запазят човешкото в себе си.
Без чувство за сигурност и стремеж, някои членове на групата достигат своя момент на пречупване, други пък се намират сурови и студени, а трети просто се опитват да запазят малкото, което им е останало.
Въпреки, че все още дишат, разликата между тях и „бродещите“ започва да става неясна. Дали на този етап, има нещо, което може да ги съживи? Ще разберем на 9-ти февруари – само по  FOX.


Бракувани – сезон 1
От 16-и февруари, всеки понеделник от 21:55 часа
Премиера за България

„Бракувани“ е сериал за нещастни, но влюбени хора. Ръс и Лина Бауман едва си спомнят какъв е бил животът им преди децата, дълговете и животът в предградието да унищожат романтиката между тях. Но от време на време двамата си припомнят какво ги е привлякло един към друг – те са най-добри приятели.

Нат Факстън в ролята на Ръс Бауман
Джуди Гриър в ролята на Лина Бауман
Брет Гелман в ролята на Ей Джей


Не си мой тип – сезон 1
От 16-и февруари, всеки понеделник от 22:20 часа
Премиера за България

Модерна история за любовта и щастието, разказана през погледа на двама души, които не са били особено успешни в нито едното от двете. Това е история за Гретхен, Джими, страха, разбитото сърце, връзките, секса, храната, Лос Анджелис, приятелството и факта, че понякога от най-ужасните хора излизат най-добрите партньори.

Крис Гере в ролята на Джими Шайв - Овърли
Ая Кеш в ролята на Гретхен Кътъл

Няма коментари

Скъпи читатели,
в коментарите можете да ни задавате въпроси и да изказвате мнението си за клиповете които правя. Коментари, чието съдържание е обидно или съдържа реклама на друг сайт ще бъдат изтрити!