Стаси Кара в поредица от ексклузивни срещи с холивудски звезди директно от Ню Йорк

Description

Стаси Кара в поредица от ексклузивни срещи с холивудски звезди директно от Ню Йорк

Журналистката Стаси Кара замина за Ню Йорк, за да се срещне не само с една, а с няколко любими холивудски имена. Първите й няколко интервюта са с екипа на най-новия филм на режисьора на “Форест Гъмп” Робърт Земекис – “Живот на ръба”.
Филмът разказва за подвига на французина Филип Петит, който през 1974 година преминава по тънко въже между Кулите Близнаци. Стаси си поговори със самия режисьор, както и с актьора в главната роля Джоузеф Гордън - Левит, познат ни от “Генезис” и втората част на “Град на греха”. Френският му във филма е впечатляващ, а ще видим и как Стаси се опитва да го учи на български. Водещата на предването “Като на кино” се срещна и с актрисата Шарлот Ле Бон, която е в ролята на любимата на Филип – Ани. Миналата година я видяхме и в главната роля във филма “На един черпак разстояние” на Ласе Халстрьом.

Екипът на “Живот на ръба” е само първа спирка в ексклузивните срещи от Ню Йорк, предстоят още. Част от интервютата с Робърт Земекис, Джоузеф Гордън- Левит и Шарлот Ле Бон можете да видите този четвъртък в “Преди Обед”, а в събота на 03.10 в предаването “Като на кино” ще бъдат излъчени целите срещи, както и водещата ще ни разкаже директно от Ню Йорк за филмовия фестивал, който започна там и беше открит именно с филма “Живот на ръба”. Освен това Стаси няма да пропусне да ни разкаже и за другите премиерни заглавия на голям и малък екран, както и за уникалния шанс, който ще даде състезание на българин да режисира холивудска звезда. Гост в студиото на водещата ще бъде очарователната Теодора Духовникова, която ще разкаже за последните си филмови проекти.

Очаквайте “Като на кино” в събота 03.10. от 20.оо по bTV Cinema.

Публикуване на коментар

Публикуване на коментар