Page Nav

HIDE

Breaking News:

latest

Bulgaria ON AIR показва „За КАКВО гласуваш?“ на местните избори 2015

Национална телевизия Bulgaria ON AIR започва информационна кампания за предстоящите местни избори, която ще проследи как, къде, от кого и ...

Национална телевизия Bulgaria ON AIR започва информационна кампания за предстоящите местни избори, която ще проследи как, къде, от кого и с какъв резултат се изразходват парите на гражданите в местната общината.
Целта е зрителите да получат полезна и важна информация, която да им помогне да направят най-добрия избор за себе си и своето населено място на 25 октомври. На тези избори Bulgaria ON AIR няма да се фокусира изцяло върху кандидатите, нито върху вечната дилема за или против гласуването, а ще бъде с не толкова добре известни, но много важни факти и принципи за управлението на града и правата на гражданите, независимо от това кой е на власт.

Как функционира общината, кой какви отговорности има към гражданите в структурата на кметството, как се осъществяват общински поръчки, как точно функционира общинският съвет, към кого от управата на града трябва да се обърнат гражданите при конкретни проблеми – това са само част от темите на седмичната рубрика „За какво гласуваш?“, която ще се излъчва в новинарските блокове на Bulgaria ON AIR до изборния ден.

„Отговорността за избора дали и за кого да гласуваме е лична. Но с кампанията „За какво гласуваш?“ Bulgaria ON AIR, която вече е отворена към максимално широка аудитория, иска да бъде преди всичко полезна – защото преди да решим дали и за кого да гласуваме, трябва да сме наясно за какво точно гласуваме на местни избори“, коментира Николина Димитрова, програмен директор на Bulgaria ON AIR.

Паралелно с кампанията „За какво гласуваш?“ екипът на Bulgaria ON AIR ще проследи и всички останали важни и наболели теми, свързани с предстоящите избори, в новините и публицистичните си предавания.

Няма коментари

Скъпи читатели,
в коментарите можете да ни задавате въпроси и да изказвате мнението си за клиповете които правя. Коментари, чието съдържание е обидно или съдържа реклама на друг сайт ще бъдат изтрити!