Преслава напусна завинаги VIP Brother по свое собствено желание

Description

Преслава напусна завинаги VIP Brother по свое собствено желание

Фолк дивата Преслава напусна завинаги VIP Brother по свое собствено желание.
Съквартирантите я изпратиха с аплодисменти, а след нейното излизане Къщата потъна в мълчание. Причината за решението на певицата е, че понася трудно сложните взаимоотношения в Къщата и се опитва с всички сили да стои встрани от скандалите. Попфолк звездата призна, че й е много трудно да номинира някого от другите участници, тъй като няма нито един Съквартирант, който да се държи зле с нея. Преслава осъзна, че все повече участието в шоуто ѝ тежи и обяви желанието си да напусне Къщата. „Не се вписвам в правилата на играта и не мога да се справя с всички”, аргументира се звездата. Big Brother взе решение да уважи молбата й, а повечето от Съквартирантите останаха видимо шокирани от новината.

Пред Ники Кънчев Преслава призна, че е свикнала много с всички Съквартиранти, обикнала е някои от тях и те ще й липсват много. Тя разкри, че за нея VIP Brother е била страхотна емоция. За свой фаворит за победител в шоуто певицата посочи Гъмов, тъй като го е харесала най-много.

Междувременно се проведоха третите номинации за сезона. Имунитет получиха новодошлите звезди Кристина и Катрин, както и Гъмов, който получи щита на SDI, даден му от Джорджано. Непосредствено преди номинациите, Деян, Светлана и Преслава с недомлъвки и намеци се опитаха да се уговорят как ще гласуват. Това беше счетено за грубо погазване на правилата на Big Brother и за проява на недвусмислена конспирация. Големият Брат беше принуден да накаже сурово Съквартирантите, като им отнеме в аванс 20% от седмичния бюджет. С какви пари ще разполагат обаче, ще зависи от успеха на новата им седмична мисия. Извънредните събития в Къщата доведоха до решение от страна на Big Brother – защита от номиниране получиха още две дами - Моника и Луна, които бяха основна тема на конспиративните разговори в Къщата. По-късно всички Съквартиранти без Преслава дадоха своя глас в номинациите. Заплашени от изгонване тази седмица са Иво Танев, Кичка Бодурова, Джино Бианкалана, Люси Иларионов и Деян Топалски, а линиите за гласуване вече са отворени. Кой ще напусне VIP Къщата ще разберем в понеделник.

Не пропускайте дейли епизода на VIP Brother в четвъртък от 20.00 ч. по Нова.

Актуални новини от предаването следете на сайта на VIP Brother и на официалната Facebook страница. Ексклузивни видеа от Къщата ви очакват в официалния канал на шоуто във Vbox7.com.

В някои медии се появиха информации, че договора на певицата е бил за две седмици и тя напуска, защото е изтекъл.

Публикуване на коментар

Публикуване на коментар