Page Nav

HIDE

Breaking News:

latest

Лиз разкрива шокираща тайна в „Черният списък” (ВИДЕО)

В премиерния криминален сериал „Черният списък” тази вечер по Нова Елизабет „Лиз” Кийн оглавява разследване, което разкрива шокираща тайна...

В премиерния криминален сериал „Черният списък” тази вечер по Нова Елизабет „Лиз” Кийн оглавява разследване, което разкрива шокираща тайна на агенция за осиновяване. Реймънд „Ред” Редингтън отправя сериозно предупреждение, като твърди, че организацията всъщност е замесена в схема за отвличане на деца.
Лиз се впуска в разследването, точно когато тя и съпругът й са решени да осиновят дете.

Междувременнно Ред не се отказва да търси къртицата във ФБР, като установява изненадващ нов заподозрян.

Гледайте 13-ти епизод на „Черният списък” тази вечер от 21.00 ч. по Нова. Ако сте пропуснали епизод от премиерния хитов криминален сериал – можете да го гледате отново в NovaPlay, а в официалния канал на „Черният списък” във Vbox7.com ще откриете и още интересни видеа.

Същевременно „Черният списък” има специална задача към почитателите на криминалния жанр и приключенията – в специална Facebook активност на страницата на Нова телевизия. Включете се в предизвикателството и станете истински „Facebook агент на специални служби” тук.

Няма коментари

Скъпи читатели,
в коментарите можете да ни задавате въпроси и да изказвате мнението си за клиповете които правя. Коментари, чието съдържание е обидно или съдържа реклама на друг сайт ще бъдат изтрити!