Page Nav

HIDE

Breaking News:

latest

Забавен следобед с филмите по Нова (ВИДЕО)

Забавление и добро настроение ще предложат филмовите заглавия в програмата на Нова в събота следобед.

Забавление и добро настроение ще предложат филмовите заглавия в програмата на Нова в събота следобед.
Кино маратона открива романтичният филм „Войни, любов и пица” от 13.00 ч., когато  две фамилии трябва или да воюват, или да се сплотят. В тази съвременна екранизация на Ромео и Жулиета действието се развива във Верона, Ню Джързи. Фамилиите Монтебло и Престолани са собственици на конкурентни пицарии, което поражда дългогодишна вражда. Изненадващо всичко се преобръща, когато Джоу и Джина от враждуващите фамилии се влюбват един в друг.

Филмовият маратон продължава с комедията „Марли и аз” от 14.40 ч. по Нова, която разказва една история за истинско приятелство, щастливо семейство и палаво куче. Зрителите ще видят холивудските звезди Дженифър Анистън и Оуен Уилсън като младо семейство, което се премества във Флорида. Той решава да изненада съпругата си, като й купи малко кученце. Кръстен на певеца Боб Марли, малкият лабрадор става част от живота на семейството, като показва най-важните житейски уроци.

Не пропускайте филмите следобед – „Войни, любов и пица” от 13.00 ч. и „Марли и аз” от 14.40 ч. по Нова.

Няма коментари

Скъпи читатели,
в коментарите можете да ни задавате въпроси и да изказвате мнението си за клиповете които правя. Коментари, чието съдържание е обидно или съдържа реклама на друг сайт ще бъдат изтрити!