Page Nav

HIDE

Breaking News:

latest

Премиерите по FOX за януари

Досиетата Х - Световната премиера на новият сезон от хитовия американски сериал първо по FOX.

Досиетата Х - Световната премиера на новият сезон от хитовия американски сериал първо по FOX.


Досиетата X (ексклузивно ТВ събитие)
от 26 януари, всеки вторник от 22:00 часа
Само на 26-ти ще се излъчат два епизода.
премиера за България 

Тринайсет години след премиерата на хитовия сериал „Досиетата Х“, агентите Фокс Мълдър и Дейна Скъли се завръщат. Любимите герои на милиони ще се появят в шест нови епизода, а в главните роли отново ще видим Дейвид Духовни и Джилиън Андерсън. Сюжетът ще бъде на очакваното високо ниво, защото зад актуалните серии стои Крис Картър, който създаде тв поредицата през 1993 година.
С появата си по екраните през 90-те „Досиетата Х“ се превърна в попкултурен феномен. Сериалът се задържа девет сезона на екран и така стана един от най-дълго гледаните научно-фантастични сериали в тв историята.  За това време беше отличен със 16 награди „Еми“ и 5 приза „Златен глобус“.
Години наред зрителите по цял свят следяха всеки ход на главните герои със затаен дъх, блъскаха си главите над мистериите и трепереха пред неочакваните прояви на паранормалното. Днес те отново ще могат да отворят „Досиетата Х“, благодарение на FOX.

Дейвид Духовни като Фокс Мълдър
Джилиън Андерсън като Дейна Скъли
Мич Пиледжи като Уолтър Скинър

Слийпи Холоу - сезон 3
от 15 януари, всеки петък от 22:00
премиера за България 

В предишните два сезона се привързахме към един необичаен тандем – идващият от миналото Икабод Крейн и живеещата в настоящето детективка Аби Мийлс от градчето Слийпи Холоу. Двамата пътуваха напред-назад във времето, за да спасят света от Апокалипсис и смело атакуваха изпречилите се на пътя им магьосници, вещици и демони. В крайна сметка надвиха злото, но на жестока цена - съпругата и синът на Икабод бяха убити…
Третият сезон ни показва главните герои месеци след трагедията. Макар и опустошени, те се опитват да гледат напред. Аби се фокусира върху кариерата си. А Икабод изучава американската история, в чието създаване има пряко участие. Спокойното им ежедневие обаче ще бъде пометено от свръхестествена сила, за чието съществуване не подозират. А ние ще видим нови, вълнуващи герои – дръзката Бетси Рос (в ролята Ники Рийд), интелигентният ФБР агент Даниел Рейнолдс (Ланс Грос) и мистериозната Пандора (Шанин Сосамон).

Том Майсън като Икабод Крейн
Никол Бехари като Аби Милс
Линди Грийнууд като Джени Милс
Ники Рийд като Бетси Рос
Шанин Сосамон като Пандора
Зах Епълман като Джо Корбин
Ланс Грос като Дениъл Рейнолдс

Заразата - сезон 2
от 25 януари, всеки понеделник от 22:00
премиера за България 

Битка с библейски мащаб. Кървав сблъсък между доброто и злото. Война на живот и смърт. С други думи, „Заразата“ отново е тук.
Във втория сезон на сериала, създаден от световноизвестния режисьор Гилермо дел Торо, вампирският вирус пълзи все по-бързо и безпощадно из Ню Йорк. По пътя си помита хиляди и ги превръща в ужасяващи чудовища, жадни за кръв. През деня те се крият в сенките. Вечер изпълзяват, за да се хранят и да увеличават армията си от себеподобни създания.
За Д-р Ефраим Гудуедър и неговите съюзници става все по-трудно да удържат злото. Но те трябва да открият решение преди инфекцията да стане неконтролируема, а самите те също да се превърнат в чудовища. Последната им надежда е да открият древна книга, която ще им помогне в битката срещу злото и да създадат биологично оръжие, за да изтрият заразата от лицето на Земята.

Кори Стол като д-р Ефраим Гудуедър
Дейвид Брадли като проф. Абрахам Сетракян
Миа Маестро като д-р Нора Мартинес
Натали Браун като Кели Гудуедър
Джонатан Хайд като Елдрих Палмър
Кевин Дюранд като Василий Фет

Няма коментари

Скъпи читатели,
в коментарите можете да ни задавате въпроси и да изказвате мнението си за клиповете които правя. Коментари, чието съдържание е обидно или съдържа реклама на друг сайт ще бъдат изтрити!