Page Nav

HIDE

Breaking News:

latest

AMC – програмни акценти за юни 2017

Предлагаме на вашето внимание програмните акценти на AMC за месец юни 2017.

Предлагаме на вашето внимание програмните акценти на AMC за месец юни 2017.

Нов изключителен сериал
Пази се от живите мъртви – сезон 3А
(Fear The Walking Dead)
Премиера:  5-ти юни в 04:00 / 23:00 ч.
Всеки понеделник в 04:00 / 23:00 ч.
С участието на: Ким Дикенс, Клиф Къртис, Франк Дилейни, Мерседес Мейсън, Колман Доминго
Със завръщането на "Пази се от живите мъртви" с трети сезон, семействата ще попаднат в наситената с енергия и изпълнена с насилие дива среда на границата между САЩ и Мексико.  С приключването на международните сюжетни линии, проследяващи края на света, нашите герои трябва да се опитат да изградят отново не само обществото, но и семействата си. Медисън (Ким Дикенс) се е върнала при своя апокалиптичен партньор Травис (Клиф Къртис), но Алиша (Алиша Дебнъм-Кери) е съсипана от извършеното от нея убийство на Андре. Първото преживяване на сина на Медисън - Ник (Франк Дилейни), намираш се на мили разстояние от майка си, в качеството му на водач е да види Лусиана (Данай Гарсияарсия), попаднала в засадата на американска военна група – двойката успява да избегне смъртта, но Ник вече не се смята за безсмъртен. Възстановявайки се емоционално и физически, Странд (Колман Доминго) се е насочил към това да впрегне валутата на новия свят, а пленничеството на Офелия (Мерседес Мейсън) ще изпита способността й за оцеляване и ще покаже дали тя ще успее да се противопостави на жестокостта на своя баща.

Нов изключителен сериал
Обадете се на Сол – продължава сезон 3
(Better Call Saul)
Всеки четвъртък в 23:00 ч.
Финал на сезона: 15-ти юни в 23.00 ч.
С участието на: Боб Оденкърк, Джонатан Бенкс, Майкъл Маккийн, Реа Сийхорн
Последиците от заговора на Чък поставят на невиждано досега изпитание начеващата адвокатска практика на Джими и Ким, както и тяхната връзка. Тази надвиснала екзистенциална заплаха оказва натиск до краен предел върху колебливия морален компас на Джими. Междувременно Майк търси тайнствен       противник, който изглежда знае почти всичко за неговия бизнес. С напредването на сезона се появяват нови герои и се изясняват обстоятелства от миналото с многозначителни препратки към действителността от “В обувките на Сатаната”.

Проповедникът – сезон 2
(Preacher)
Премиера:  29-ти юни в 23:00 ч. (двоен епизод)
Всеки четвъртък в  23:00 ч.
Маратон – повторение на сезон 1 – на 24-ти юни от 23:00 ч.
С участието на: Доминик Купър, Джозеф Гилгън, Рут Нега, Греъм Мактавиш
Разширеният втори сезон на сериала „Проповедникът“, съдържащ 13 епизода, е едно играещо си с жанровете драма и черна комедия вълнуващо пътуване, което следва проповедника от Западен Тексас Джеси Къстър (Доминик Купър), бившата му приятелка Тюлип (номинираната за Оскар Рут Нега) и ирландския скитник вампир Касиди (Джозеф Гилгън), които са се отправили на път в търсене на Бога. Тримата спътници се озовават във фантастичен свят и попадат в сложна битка, обхващаща Рая, Ада и всички междинни селения. 

Гледайте най-добрите сериали на AMC отново!
Хап и Ленърд – сезон 1
От 13-ти юни
Всеки вторник в 23.00 ч. (двоен епизод)
С участието на: Джеймс Пюрфой, Майкъл Кенет Уилямс, Кристина Хендрикс и Джими Симпсън.
„Хап и Ленърд“ е история в жанра ‘swamp noir’ за двама близки приятели, една фатална жена, група овехтели революционери, двойка жестоки психоубийци, изчезнала плячка и полицаи. Развиващото се в края на 80-те години действие на разказа, построено върху безкрайно познатата схема за внезапното забогатяване, скоро набира скорост, за да се превърне в кървава вакханалия…

Тематична селекция филми
Филм на седмицата
Всяка сряда – 23:00 ч.
Очаквайте известни актьори и режисьори и гледайте забавните филми – всяка сряда в 23.00 ч. по AMC в цикъла Филм на седмицата“! Кевин Костнър и Джийн Хекман играят главните роли във вълнуващия шпиноски филм на режисьора Роджър Доналдсън „Без изход“ (1987 г.) на 7-ми юни. Джон Траволта и Джон Литгоу ще видим в мистериозния трилър на Брайън Де Палма „Саунд ефект“ на (1981) на 14 юни. Екшъните “F/X“ (1986)и “F/X 2” (1991) с Браян Браун и Браян Денехи са на 21-ви и на 28-ми юнифилмите разказват за експерт по специални ефекти, който помага на полицията. Новата задача е да инсценира убийството на важен свидетел от подземния свят. След като мистерията е направена без засечка и информаторът изчезнал,  експертът по специални ефекти e втрещен от новината, че му е лепнато убийството…

БЕЗ ИЗХОД  – 1987 г. – 07.06.2017 – 23.00
САУНД ЕФЕКТ  – 1981 г. – 14.06.2017 – 23.00
F/X 1986 г. – 21.06.2017 – 23.00

F/X 2 – 1991 г. – 28.06.2017 – 23.00

Няма коментари

Скъпи читатели,
в коментарите можете да ни задавате въпроси и да изказвате мнението си за клиповете които правя. Коментари, чието съдържание е обидно или съдържа реклама на друг сайт ще бъдат изтрити!