Page Nav

HIDE

Breaking News:

latest

Менторите пеят с полуфиналистите в „Гласът на България“

Линиите за гласуване ще бъдат отворени от самото начало на вторият концерт на живо

Линиите за гласуване ще бъдат отворени от самото начало на вторият концерт на живо

По-малко от две седмици преди финала на най-гледаното музикално риалити в България, 8-те полуфиналисти ще се борят за място на финала, като разчитат на подкрепата на зрителите. Линиите за гласуване за Кристиан Грънчаров, Яна Сабанова, Сара Сюзет, Симона Загорова, Радко, дуета Димитър и Христо, Кристина Кабадиева и Паулина Горанов ще бъдат отворени от самото начало на втория концерт на живо на 4 юни, неделя, в 20.00 часа. В първата част на концерта всеки от тях ще изпълни по една песен на сцената, като реда на изпълненията няма да бъде съобразен с отборите им. След индивидуалните им изпълнения, техните ментори - Камелия, Поли Генова, Графа и Иван Лечев ще напуснат треньорските си места и ще се качат на сцената, за да изпълнят заедно със своите фаворити, най-големите си хитове. 

Графа ще пее заедно с Яна Сабанова и Кристиян Грънчаров парчето си "Драма Куин". Камелия, Кристина Кабадиева и Паулина Горанов ще изпълнят "Залезът и зората", Поли Генова ще застане рамо до рамо със Симона Загорова и Сара Сюзет, за да изпълнят песента  "If Love Was A Crime", с която Поли спечели 4-то място за България на „Евровизия 2016“ в Стокхолм.  Иван Лечев ще свири и пее с Радко Петков и дуета - Димитър и Христо една от любимите си песни - "All For Love".

След общото изпълнение на всеки отбор, се затварят само линиите за гласуване за двамата полуфиналисти в него. Резултатът става ясен веднага, а участникът, получил по-малка зрителска подкрепа напуска шоуто. За да подкрепят своите фаворите, зрителите ще могат да изпращат смс на номер 16 700 с името на участника, когото искат да изпратят на финал, изписано на латиница. Така в края на втория концерт на живо в шоуто ще останат 4-ма финалисти, които на 11 юни ще се борят за титлата „глас на България“ и наградата от 50 000 лева.


Няма коментари

Скъпи читатели,
в коментарите можете да ни задавате въпроси и да изказвате мнението си за клиповете които правя. Коментари, чието съдържание е обидно или съдържа реклама на друг сайт ще бъдат изтрити!