Page Nav

HIDE

Breaking News:

latest

Премиерите през юли по FOX

Представяме ви акцентите от програмата на FOX за месец юли 2017 г.

Представяме ви акцентите от програмата на FOX за месец юли 2017 г.

Макгайвър (MacGyver) Сезон 1
От 26 юли, вторник и сряда от 22:00 ч.
Премиера за България

„Макгайвър“, нов прочит на идеята на класическия сериал, е приключенска екшън драма за двайсет и няколко годишния Ангъс Макгайвър – Мак, който създава тайна организация в американското правителство, където използва изключителния си талант за нетрадиционно решаване на проблеми и солидните си научни познания, за да спасява животи. Към екипа му в рискованите мисии по света се присъединяват бунтарят и бивш агент на ЦРУ Джак Долтън и Патриша Торнтън, бивш агент на терен и настоящ оперативен директор, както и Райли Дейвис, непредвидим хакер с чип, имплантиран в рамото. У дома Макгайвър се забавлява с амбициозния си съквартирант Уилт Бозър. Под закрилата на Отдела за външни работи, Макгайвър поема отговорността да спаси света, въоръжен до зъби с всякакви ресурси – на практика малко повече от дъвка и кламер.

С участието на:
Лукас Тил (Ангъс Макгайвър - Мак)
Джордж Ийдс (Джак Долтън)
Сандрин Холт (Патриша Торнтън)
Джъстин Хайърс (Уилт Бозър)
Тристин Мейс (Райли Дейвис)

Пришиване (Stitchers) Сезон 1
От 27 юли, четвъртък и петък от 22:00 ч.
Премиера за България

„Пришиване“ разказва за Кирстен, млада жена, наета в тайна правителствена агенция, за да бъде „пришита“ към съзнанието на наскоро починали хора, като целта е да използва спомените им, за да разследва убийства и да разгадава мистерии, които иначе биха си заминали заедно с мъртъвците. Заедно с Кирстен работи Камерън, находчив невролог, който дава всичко от себе си.  Тайната програма се ръководи от Маги, умел ветеран от тайни операции и включва Лайнъс, социално неопитен инженер по био електроника и комуникационен техник. Камил, съквартирантката на Кирстен, талантлива дипломантка по компютърни науки, също е наета заради уменията си, за да помогне на Кирстен в ролята й на „свързочник с отвъдното“.

С участието на:
Ема Ища в ролята на Кирстен Кларк
Кайл Харис ("Дневниците на Кари") в ролята на Камерън Гудкин
Ритеш Раджан (престоящият "Книга за джунглата") в ролята на Лайнъс Алувалия
Сали Ричардсън - Уитфилд ("Еврика", "Аз съм легенда") в ролята на Маги Баптист
Алисън Скалиоти ("Хранилище 13") в ролята на Камил Енгелсън

Не си мой тип (You're the Worst) Сезон 3
От 1 юли всяка събота от 23:55 ч. по 2 епизода
Премиера за България

„Не си мой тип“ е модерен поглед към любовта и щастието през очите на двама души, които не могат да се похвалят с особени успехи в тази област. Това е историята на Гретхен и Джими – история за страх, разбити сърца, романтика, секс, храна, Лос Анджелис, неделни забавления, приятелство и фактът, че понякога от най-лошите хора излизат най-добрите партньори.
„Не си мой тип“ е оригинална комедия от сценариста и изпълнителния продуцент Стивън Фолк, с която жанрът романтична комедия завива в по-мрачна посока. Нарцистичният, нетактичен и упорит Джими Шайв-Овърли (Крис Гийри) случайно се е сближил с циничната, лицемерна и саморазрушителна Гретхен Кътлър (Ая Кеш). След шеметно флиртуване и много труден период след съвместното им съжителство, в който Гретхен се бори с депресия, тя и Джими се опитват да си прекарват добре, докато се сблъскват с неприятния факт, че връзките се развиват и задълбочават дори ако участващите в тях не бележат никакъв напредък. За Джими и Гретхен „семейство“ е мръсна дума.
В актьорския състав на сериала е и Десмин Боргес, който изпълнява ролята на Едгар Кинтеро, бивш съквартирант на Джими, някогашен бездомник и ветеран от войната, който се бори с посттравматичен стрес докато гради нов живот след битките; както и Кетър Донъхю в ролята на Линдзи Джилиън, най-добрата приятелка на Гретхен и бивша съучастничка в делата й, която търси себе си след като несполучливият й брак възкръсва в резултат на една неочаквана бременност.

С участието на:
Крис Гийри в ролята на Джими Шайв-Овърли
Ая Кеш в ролята на Гретхен Кътлър
Десмин Боргес в ролята на Едгар Кинтеро
Кетър Донъхю в ролята на Линдзи Джилиън


Семейство Симпсън (The Simpsons) Сезон 23
От 10 юли, от понеделник до петък 13:30 ч. по 2 епизода
Премиера за България

Семейство Симпсън живеят в градчето Спрингфийлд. ХОУМЪР (Дан Кастеланета) работи като инструктор по безопасност в местната ядрена електроцентрала; МАРДЖ (Джули Канвър) се опитва да поддържа мир и спокойствие в семейството си; БАРТ (Нанси Картрайт) е лош 10-годишен пакостник; 8-годишната ЛИСА (Иърдли Смит) е интелигентна вегетарианка, която свири на саксофон, а бебето МАГИ изразява емоциите си като засмуква мощно залъгалката си.
В сезон 23 на „Семейство Симпсън“ има много гласове на гост-звезди, включително на шеф готвачите Антъни Бурдейн и Гордън Рамзи („Мастършеф“, „Кошмари в кухнята“) в епизода „The Food Wife." Кийфър Съдърланд („24“) „играе“ бивш агент на ЦРУ в първия епизод от сезона, а по-нататък през същия сезон Лиса се влюбва в актьора и комедиант Майкъл Сера (Скот Пилгрим) на Св. Валентин; Арън Ралстън хвърля 127-часово проклятие над Спрингфийлд на 22-ия ежегоден Хелоуийн епизод „Treehouse of Horror XXII“; актьорът Джеръми Айрънс („Умирай трудно 3“) озвучава единствения приятел на МОИ (Ханк Азария), отчаян пияница; а Арми Хамър („Социалната мрежа“) озвучава „The D’Ohcial Network“. В новия сезон ще звучат и гласовете на Джоан Ривърс („Fashion Police“, „Hollywood Squares“), отличената с „Еми“ Джейн Линч („Клуб Веселие“), номинираният за „Оскар“ Анди Гарсия („Бандата на Оушън“) и съвременният артист и графичен дизайнер Шепърд Феъри.

С участието на:
Дан Кастеланета в ролята на Хоумър Симпсън, Кръсти, Барни
Джули Кавнър в ролята на Мардж Симпсън, Пати и Селма
Нанси Картрайт като Барт Симпсън и Нелсън
Иърдли Смит като Лиса Симпсън
Ханк Азария като Мо, Апу и началник Уигъм
Хари Шиърър като г-н Бърнс, Смидърс, Нед Фландърс


Под наблюдение (Person of Interest) – Сезон 2
От 13 юли, от понеделник до петък 16:15 ч.
Премиера за канала

„Под наблюдение“ е криминален трилър за бившия агент на ЦРУ Джон Рийз, смятан за мъртъв. Той обединява усилия с мистериозния милиардер Харолд Финч и двамата се заемат да предотвратяват престъпления с насилие с помощта на високотехнологични средства за  наблюдение и с техен собствен вид правосъдие. Специалният тренинг на Рийз в тайните операции се харесва на Финч, софтуерен гений, който създава програма, наречена „Машината" – тя може да идентифицира хора, които скоро ще бъдат замесени в престъпления с насилие. С достъп до разнообразна разузнавателна информация от целия град, двамата работят извън закона, като комбинират уменията на Рийз в тайните правителствени операции с технологичния професионализъм на Финч и сериозните му финансови възможности, за да разкрият тайните на човека под наблюдение и да предотвратят престъплението, преди да се е случило. Действията на Рийз привличат вниманието на нюйоркската полиция, включително на специализирания в разкриване на убийства следовател Джос Картър. След като първоначално преследва Рийз като престъпник, Картър се присъединява към неговата борба за правосъдие и справедливост. С Рийз и Финч работи и следовател Лайънел Фъско, бивше корумпирано ченге, който в началото е пионка на Рийз и неохотно изпълнява нарежданията му, но впоследствие започва да гледа на мисиите им като на шанс за лично отмъщение. С безброй престъпления за разследване, Рийз и Финч установяват, че правилният човек, с точната информация в точния момент може да промени всичко.

С участието на:
Джим Кавийзъл в ролята на Джон Рийз
Тараджи П. Хенсън в ролята на следовател Джос Картър
Кевин Чапмън в ролята на следовател Лайънел Фъско  
Майкъл Емерсън в ролята на Харолд Финч

Няма коментари

Скъпи читатели,
в коментарите можете да ни задавате въпроси и да изказвате мнението си за клиповете които правя. Коментари, чието съдържание е обидно или съдържа реклама на друг сайт ще бъдат изтрити!