Канал 3 настига bTV, NOVA и БНТ по рейтинг

Description

Канал 3 настига bTV, NOVA и БНТ по рейтинг

Два пъти повече са зрителите, които са избрали да се информират от Канал 3 за първите 6 месеца на 2017 г., в сравнение със същия период през 2016 г., показват данните на единствената лицензирана пийпълметрична агенция у нас ГАРБ.

Анализът, който показва 102 % ръст в рейтинга на телевизията само за година, потвърждава и категоричното 4-то място на Канал 3 спрямо политематичните канали. Телевизията на народа се нарежда веднага след националните БТВ, НОВА и БНТ и остава далеч зад себе си останалите телевизии, които предлагат и новини в програмата си – Европа, България он ер и BIT.

Последната седмица на юни (26.06 – 2.07.) Канал 3 бележи и рекорд по дял от телевизионната аудитория. На база 24-часова програма в сряда и петък Канал 3 е на четвърта позиция, изпреварвайки всички телевизионни канали у нас с изключение на БТВ, НОВА и БНТ.
„Резултатите на Канал 3 започнаха да вървят осезателно нагоре още през 2015 г. и тези, които постигаме от началото на 2017 г. логично са най-високите до момента. Сериозният скок тази година се случи през месец май, когато Канал 3 откри новото си студио. Освен, че привлече нови зрители пред екрана, то допълнително мотивира и вдъхнови и екипа на телевизията. Благодаря именно на този екип, който с упоритост, всеотдайност и много положителна емоция продължава да налага Канал 3 като най-обективната и близка до хората и събитията телевизия у нас. Благодаря и на зрителите за това, че ни гледат, че ни се доверяват и все по-често избират да се информират от нашия ефир”, каза управителят и програмен директор на телевизията Ива Стоянова.

„И сме по-красиви, и сме по-добри!” е най-новият слоган на телевизията на народа Канал 3, под който се провежда и рекламната кампания на медията в момента. Един от поводите за амбициозната заявка освен постоянно увеличаващият се рейтинг на Канал 3 е и фактът, че две от лицата на телевизията Яна Чинкова и Кристиана Стефанова, станаха лица и на най-новата колекция на модната марка Credo, която в момента се грижи и за визията на съпругата на президента Румен Радев – Десислава.

Публикуване на коментар

Публикуване на коментар