„Ченгета новобранци“ с премиера тази вечер по AXN

Description

„Ченгета новобранци“ с премиера тази вечер по AXN

"Има нещо наистина примамливо в идеята да си новобранец - удря директно в ужасното, вездесъщо чувство, че не оправдаваш надеждите, че не правиш нищо както трябва, като дете, облечено в дрехите на възрастен, което се преструва, че знае какво точно прави.
Представете си, че се чувствате точно така, но с пистолет в ръка...“ - казва Теси Камрън, изпълнителен продуцент на канадската полицейска драма „Ченгета новобранци“.

Нейният първи еоизод е тази вечер, 4 юли, по AXN.

В полицейската академия те са се обучавали заедно, спорили са и са празнували заедно. Сега, Анди Макнейли и приятелите ѝ се дипломират и влизат директно в реалния свят, за да се справят с предизвикателствата както на трудната си работа, така и на бурния си личен живот.

Този път действието се развива в полицейски участък в Торонто, а сред актьорския състав откриваме Миси Перегрим /”Герои”/, Грегъри Смит /”Патриотът”/, Ноам Дженкинс /поредицата „Убийствен пъзел“/ и Бен Бас /”Монк”/.

„Ченгета новобранци" е канадска полицейска драма, създадена от Морвин Бребнър, Таси Камерън и Елън Ванстон. Снимките на сериала протичат в Торонто.

Поредицата представя работата на полицейските служители такава, каквато е в действителност - с множеството часове стоене зад бюротo, бумащинатa и безкрайнитe телефонни разговори, уличните патрули и мисълта, която вечно седи на дневен ред - всеки ден, когато сложат униформата и тръгнат към работа, може да им бъде последен.

Историята се фокусира върху петима млади офицери от 15-ти полицейски участък, които току-що са завършили Полицейската академия. Но без значение, колко добре младоците са се справили в Академията - на практика се оказва, че нямат абсолютно никакво обучение, което би могло да ги подготви за живота на улицата...

Снощи в 22 ч. по AXN тръгна и премиерният 2 сезон на продуцирани от Джери Брукхаймър сериал „От местопрестъплението“ - „Киберпрестъпления“ с Патриша Аркет. В българия поредицата е популярна и под името "От местопрестъплението: Кибер атаки".

Аркет вече се е появявала и в други серии на хитовата продукция с 15-годишна история, но сега е в главната роля на специалния агент от ФБР Ейвъри Райън. Действието е завъртяно около разплитането на убийства, кражби, хакерство, изнудвания и всички други престъпления в кибер пространството, под юрисдикцията на ФБР. Освен пред предизвикателството да се наложи като водач в своя екип, Аркет се изправя и пред своите лични страхове.

Сюжетът се фокусира върху екипа в Куантико, Вирджиния, чиято задача е да решава сериозни престъпления, започващи от съзнанието, съществуващи онлайн, но реализиращи се в реалния свят. Проектът, вдъхновен от ирландския киберпсихолог Мери Айкен, е и първи в „От местопрестъплението” с главна женска роля.

Публикуване на коментар

Публикуване на коментар