bulsatcom, А1 и VIVACOM взеха испанската Ла Лига (Обновена)

Description

bulsatcom, А1 и VIVACOM взеха испанската Ла Лига (Обновена)

Бързаме да споделим добра новина за феновете на футбола в страната. От този сезон спортните канали на А1 - MAX Sport ще излъчват мачовете от испанското първенство по футбол – La Liga и ще направят феновете свидетели на изпълненията на играчи като Лионел Меси, Антоан Гризман, Лука Модрич, Гарет Бейл, на дербита като Ел Класико и на една незабравима футболна емоция.

В момента работим по стартирането на преките предавания от Испания и ще направим всичко възможно, да станете свидетели на още първокласен футбол максимално бързо. Очаквайте повече подробности за първите мачове от La Liga в ефира на MAX Sport >>> http://bit.ly/2O084PI

Ето и какво публикуваха от VIVACOM:


Време е за футбол! ⚽ Гледайте от днес до понеделник 4-ти кръг от испанското футболно първенство - Ла Лига 🇪🇸️ без допълнително заплащане за всички абонати на @Vivacom по канал F+. 🎁🎁🎁
F+ можете да намерите на 39-та позиция за IPTV и 36-та за сателитна телевизия 👉 https://bit.ly/2QvHor1

От bulsatcom все още няма официално съобщение, но по наша достоверна информация те също участват в сделката с равен дял.

Трите оператора са придобили равни права за излъчване на първенството. А1 твърдят, че имат права за всички мачове, което означава, че и трите оператора могат да излъчват всички срещи от La Liga.

Публикуване на коментар

Публикуване на коментар