Любовни терзания обземат „Полицаите от края на града“ тази неделя от 20.00 ч. по NOVA

Description

Любовни терзания обземат „Полицаите от края на града“ тази неделя от 20.00 ч. по NOVA

Романтични признания и абсурдни ситуации очакват зрителите в новия двоен епизод на полицейската комедия  тази неделя в 20.00 ч. по NOVA. “Полицаите от края на града“ ще са в плен на любовта, която ще се пренесе и в РПУ Запад.

Новият случай, с който се заемат спец полицаите, е повече от специален, защото в него е замесена депутатска дъщеря - жертва на секта. Под прикритие трябва да бъде внедрен човек от екипа и отново Калата е този, който пасва идеално на профила. За да го приемат „да служи на Сатаната“, ще му се наложи да опита халюциногенни гъби, а ефектът ще бъде повече от интересен.

Това обаче не е единственият проблем за Калата. Джиджи неочаквано заминава и го оставя сам, с едно писмо и двама „любовни експерти“ – Крис и Пацо. Той е решен да се бори за сърцето й, но пътят му към нея минава през синовете й. Как ще се справи Калата с нелеката задача – предстои да разберем.

Марги и Господинов имат юбилей – 1 месец откакто са заедно, и тя решава да го изненада с… баница с праз. И докато Господинов се чуди как да скъса с нея без да я нарани, страстна авантюра и едно признание тотално ще променят ситуацията и ще нагорещят положението в РПУ Запад.
Пламенов пък има сериозни главоболия не само в службата, но и у дома. Нели иска да имат второ дете, а заподозряна като дилър на дрога ще се окаже в дома му по покана на съпругата му. И това не е всичко - Криси системно бяга от час, има сериозни пропуски в училище и спешно се нуждае от помощ и частен учител по математика. Кой би могъл да се справи по-добре със задачата от Господинов, който е бил пълен отличник в училище?

Не пропускайте премиерния двоен епизод на “Полицаите от края на града“ – в неделя от 20.00 ч. по NOVA.

-------
*”Полицаите от края” на града е комедия, в която персонажите и техните действия нямат нищо общо със сериозната работа на служителите на МВР

Публикуване на коментар

Публикуване на коментар