Page Nav

HIDE

Breaking News:

latest

Apple ще използва по-добра технология в създаването на антените за iPhone (2019)

Apple планират леки корекции в дизайна на следващото си поколение смартфони. Оказва се, че компанията иска да използва съвсем различна те...

Apple планират леки корекции в дизайна на следващото си поколение смартфони. Оказва се, че компанията иска да използва съвсем различна технология в антените на iPhone (2019). Тук е момента да ви припомним, че че тазгодишните устройства iPhone Xs, Xs Max и iPhone Xr са оборудвани с по шест Liquid Crystal Polymer (LCP) aнтени. Популярният блогър Минг-Чи Куо, обаче твърди, че Apple ще променят тази конфигурация в новата генерация на iPhone. 

Според него новите устройства ще запазят две от LCP антените, но ще са допълнени от още четири с технологията Modified Polyimide (MPI), предаде AppleInsider. По този начин Apple не само ще подобрят обхвата на смартфоните, но също така ще могат да редуцират цената им, тъй като MPI модулите са по-евтини. Другото предимство е, че антените с тази технология са много по-лесни за производство от LCP. Така Apple за по-кратко време ще могат да създадат повече бройки.


Новата стратегия на Apple означава, че доставките на LCP антени за компанията ще намалеят със 70% през втората половина на 2019г.  Преминаването към MPI технологията ще е свързано и с трите нови смартфони, които компанията ще представи на пазара през следващата година. Аpple също така вече ще залагат на пет доставчика, а не на два, както при създаването на LCP антените. Всичко това ще направи новите версии на iPhone по-евтини и по-добри.

Източник: Digital

Няма коментари

Скъпи читатели,
в коментарите можете да ни задавате въпроси и да изказвате мнението си за клиповете които правя. Коментари, чието съдържание е обидно или съдържа реклама на друг сайт ще бъдат изтрити!