Page Nav

HIDE

Breaking News:

latest

Вкара ли си Слави Трифонов автогол?

Снимка: Седем Осми С всеки изминал ден се говори за това как Слави Трифонов подготвя свой политически проект. Дали има доза истина в тези тв...

Снимка: Седем Осми
С всеки изминал ден се говори за това как Слави Трифонов подготвя свой политически проект. Дали има доза истина в тези твърдения може да каже само Дългия.

Тази седмица обаче, той като че ли си вкара автогол с поканите на 5 от най-важните политици в държавата. В момент на протести на хората по улиците Слави реши да им даде трибуна, да задават своите въпроси към силните лица на деня.

Тези "силни" лица обаче опитаха да му забият нож в гърба. Първо президента отказа да участва в шоуто. После дойде прословутото "интервю" с премиера Бойко Борисов. След гостуването на министър-председателя в "Шоуто на Слави" се появи вълна от недоволни. Защо Слави не е задал на Борисов точните въпроси? Става ли Трифонов за "журналист" или не става?

Шоуменът зададе въпросите на зрителите и макар на моменти да искаше да попита нещо от себе си той се сдържаше, за да даде шанс на повече зрители да чуят отговорите на своите въпроси. Нещо което беше обявено още седмица преди гостуването на Борисов - въпросите задавате вие, зрителите на bTV и "Шоуто на Слави", а не водещия.

Въпреки това всевъзможни медии "сринаха" Дългия със своите твърдения, че едва ли не е помогнал на правителството с тези въпроси.

А вие какво очаквахте? Сигурен съм, че политик, който е на власт винаги ще намери начин да избяга от въпросите, както беше и в случая. Много от отговорите на премиера бяха с нулева стойност. Да не кажа всичките! Не въпросите бяха зададени грешно, а отговорите бяха такива, че да е угодно на всички, но не и на народа.

Какви отговори мислите, че щяхте да получите вие на мястото на Слави? А какви въпроси щяхте да зададете? Същите! Или други? И който и да е водещ на негово място щеше да получи същите отговори, не защото не си задава правилно въпросите, а защото ги задава на политик! 

И да, Слави още не е готов за политиката!

Няма коментари

Скъпи читатели,
в коментарите можете да ни задавате въпроси и да изказвате мнението си за клиповете които правя. Коментари, чието съдържание е обидно или съдържа реклама на друг сайт ще бъдат изтрити!