Ден нa Плюшеното мече по bTV помага на младежи да сбъднат мечтите си

Description

Ден нa Плюшеното мече по bTV помага на младежи да сбъднат мечтите си

„Скритите таланти на България“ ще бъдат подкрепени и от служителите на медията
Гигантско плюшено мече ще присъства в студиата на всички предавания по bTV тази събота, 17 ноември. Акцията е в подкрепа на програмата „Скритите таланти на България“, която набира средства за младежи в неравностойно положение да сбъднат своите професионални мечти.
Партньорството на bTV с програма „Скритите таланти на България“ на „Операция Плюшено мече“ започва с трогателна история за добротата и всеотдайността на Михаела Стойкова - основател на организацията, която водещата на bTV Новините Лиляна Боянова разказва във „Вярваме в доброто“.
Тази седмица служителите на bTV Media Group стават герои на Плюшеното мече в специална дарителска акция в социалните мрежи - #bTVиМечето. Акцията ще завърши с Ден на Плюшеното мече в ефира на bTV. В съботното издание на „Тази събота и неделя“ Михаела Стойкова и актрисата от „Столичани в повече“ Албена Павлова ще разкажат повече за младежите, на които програмата помага. Зрителите ще видят и историята на тризнаците Александър, Илия, Лазар от Видин, които вече 5 години тренират кану-каяк и мечтаят за бъдеще в спорта като част от програма „Скритите таланти на България“. Темата ще продължи в лайфстайл предаванията „COOL..T“ и „Мармалад“.
Съботната вечер ще покаже на зрителите на bTV и другата страна на проблема. С типичната си прямота, Мартин Карбовски ще разкаже във „Втори план“ историята на няколко младежи, излезли от домове за деца, към които съдбата не е била така благосклонна. Разказ за житейски битки без надежда показва какво се случва с младежите, ако не попаднат на хора с добри сърца, които да им подадат ръка.
„Професионалната реализация е много важна за щастлив живот на всеки човек. Тези младежи нямат много възможности, затова bTV застава зад тях, заедно със своите зрители, с надеждата да донесе щастие и успех на цяло едно поколение,“ сподели водещата на bTV Новините Лиляна Боянова, която подкрепя инициативата от самото ѝ създаване.
Ако искате да се присъедините към екипа на bTV и да дадете шанс за професионална реализация и едно по-светло бъдеще на талантливите български деца в неравностойно положение пратете дарителски sms с текст DMS TALANTI на 17 777.

Публикуване на коментар

Публикуване на коментар