Page Nav

HIDE

Breaking News:

latest

Започнаха ъпдейтите към функцията зa изтриване на изпратени съобщения във Facebook Messenger

Facebook вече разкриха плановете си да ни позволят да изтриваме съобщения, които вече сме изпратили до приятелите си в приложението Messe...

Facebook вече разкриха плановете си да ни позволят да изтриваме съобщения, които вече сме изпратили до приятелите си в приложението Messenger. От доста време това е едно от най-желаните подобрения от потребителите. Компанията стартира разпространението на дългоочакваната функция за двете водещи платформи за смартфони. Все пак ще е необходимо да се въоръжите с още малко търпение преди да можете да се възползвате от тази възможност в профила си в Messenger.

Последните данни на Engadget разкриват, че функцията е достъпна в някои страни, сред които Боливия, Колумбия, Полша и Литва. Компанията потвърди, че работят усилено със своя екип, за да ускорят максимално разпространението на ъпдейта в повече държави. Припомняме ви, че с този инструмент всеки от нас ще има как да изтрие съобщение до десет минути, след като го е пратил. Facebook смятат, че това е напълно достатъчен период от време, за да променим решението си.



На този етап компанията не планира да увеличи тази стойност. Идеята да можем да изтрием съобщения, които сме пратили в Messenger е доста полезна. По този начин бихме си спестили неудобството, ако сме написали прибързано съобщение. Интеграцията на функцията е поредния опит на Facebook да ни предостави повече контрол над комуникацията в популярното мобилно приложение. Едва ли ще се налага да чакаме дълго преди да е достъпна и в България.

Източник: Digital

Няма коментари

Скъпи читатели,
в коментарите можете да ни задавате въпроси и да изказвате мнението си за клиповете които правя. Коментари, чието съдържание е обидно или съдържа реклама на друг сайт ще бъдат изтрити!