Page Nav

HIDE

Breaking News:

latest

Вече можем да виждаме колко време прекарваме в Instagram

Instagram се радва на огромна популярност сред потребителите по цял свят, което важи с пълна сила за най-младата аудитория. Проучванията п...

Instagram се радва на огромна популярност сред потребителите по цял свят, което важи с пълна сила за най-младата аудитория. Проучванията показват, че тийнейджърите са най-активни и са склонни да прекарват доста повече време от възрастните в профилите си. Разработчиците на мобилното приложение са наясно с този проблем и вече с готови с функция, която представлява интересно решение. Новият инструмент се казва "Your Activity" и както името подсказва предоставя информация за активността ви в Instagram. 


Функцията е достъпна от менюто в горния десен ъгъл и ще ви покаже колко време прекарвате всеки ден, за да разглеждате съдържание в Instagram. Предвидена е и възможност да въведете лимит, за да не прекалявате твърде много със сърфирането в приложението, съобщава Mashable. Следващият път, когато преминете въведения от вас часови диапазон ще получите уведомления на началния екран на смартфона. Можете сами да прецените дали да спрете да използвате Instagram или да въведете нов лимит и да продължите.


С течение на времето Instagram ще подобряват допълнително възможностите на "Your Activity", за да я направят още по-полезна за потребителите. Функцията вече се разпространява до собствениците на смартфони с Android и iOS, като в кратки срокове ще е достъпна за всички. Все повече приложения започват да предлагат инструменти, с които да следим своята активност и да ни предпазят от възможността да прекарваме твърде много време в профилите ни. 

Източник: Digital

Няма коментари

Скъпи читатели,
в коментарите можете да ни задавате въпроси и да изказвате мнението си за клиповете които правя. Коментари, чието съдържание е обидно или съдържа реклама на друг сайт ще бъдат изтрити!

Latest Articles