Page Nav

HIDE

Breaking News:

latest

Рома - Реал Мадрид на живо от MAX Sport 3

Битките в груповата фаза на Шампионската лига се подновяват този вторник от 19:55 часа със сблъсъка от Група E между съставите на АЕК и Ая...

Битките в груповата фаза на Шампионската лига се подновяват този вторник от 19:55 часа със сблъсъка от Група E между съставите на АЕК и Аякс. Домакините все още нямат спечелена точка в надпреварата през този сезон, докато една победа на холандците ще им гарантира със сигурност участие на 1/8-финалите на пролет.
От 22:00 часа лидерите Рома и Реал Мадрид излизат в директен спор за първото място в Група G.
Поредната доза качествен футбол от Шампионската лига ще можете да проследите пряко по MAX Sport 3.


ЦСКА Москва и Виктория Пилзен са аутсайдерите в Група G, където жребият ги събра с грандовете Рома и Реал Мадрид. За руснаците е важно да вземат победата в домакинството си срещу чешкия шампион, тъй като трите точки не само ще запазят шансовете им за продължаване напред в Шампионската лига, но и ще им гарантират минимум участие на 1/8-финалите в Лига Европа на пролет. Двубоят е във вторник с  начален час 19:55 ч. След като загуби изненадващо от Манчестър Юнайтед в предишния си мач в Лигата, във вторник от 22:00 часа Ювентус ще се опита да се завърне на победния път в домакинството си срещу Валенсия в мач от Група H.
Двата двубоя от предпоследния кръг в груповата фаза на Шампионската лига ще можете да проследите по MAX Sport 2.

Няма коментари

Скъпи читатели,
в коментарите можете да ни задавате въпроси и да изказвате мнението си за клиповете които правя. Коментари, чието съдържание е обидно или съдържа реклама на друг сайт ще бъдат изтрити!

Latest Articles