Page Nav

HIDE

Breaking News:

latest

UFC: Къртис Блейдс срещу Франсис Нгану на живо от MAX Sport 2

През 2018 г. кариерата на считания от мнозина за следващия шампион в тежка категория на UFC - Франсис Нгану, определено не се разви според...

През 2018 г. кариерата на считания от мнозина за следващия шампион в тежка категория на UFC - Франсис Нгану, определено не се разви според очакванията. Камерунецът загуби през януари битката за титлата срещу шампиона Стипе Миочич, а през юли участва в един от най-скучните мачове в UFC в последно време. В ранните часове на неделния ден Нгану ще се изправи в централния сблъсък на UFC Fight Night 141 в Пекин срещу стария си познайник Къртис Блейдс. Когато двамата се срещнаха за първи път през април 2016 г., африканецът победи с технически нокаут в края на втория рунд. Дали Нгану ще се върне на пътя на победите или Блейдс ще поднесе изненада, ще разберете от прякото предаване на UFC Fight Night 141 от Пекин в неделя от 05:00 часа по MAX Sport 2.

Няма коментари

Скъпи читатели,
в коментарите можете да ни задавате въпроси и да изказвате мнението си за клиповете които правя. Коментари, чието съдържание е обидно или съдържа реклама на друг сайт ще бъдат изтрити!