Page Nav

HIDE

Breaking News:

latest

Премиера за България на сериала „Клиника НАДЕЖДА“ по VIVACOM Arena от 22 ноември

Филмовият канал VIVACOM Arena стартира от 22 ноември премиерното излъчване за България на сериала „Клиника НАДЕЖДА“. Сюжетът разказва ист...

Филмовият канал VIVACOM Arena стартира от 22 ноември премиерното излъчване за България на сериала „Клиника НАДЕЖДА“. Сюжетът разказва историята на лекарите и медицинските сестри от клиника НАДЕЖДА, чиито бит и ежедневие се развиват на границата между двата свята – този на живота и този на смъртта.

Сериалът се радва на висока популярност в Щатите и Канада с висока оценка не само от  публиката, а и от критиците. VIVACOM Arena ще излъчи всички 5 сезона, като първите 13 епизода започват от ноември с български дублаж и в HD качество.

Медицинската поредица представя последствията след тежка автомобилна катастрофа за хирургът Чарли Харис, който изпада в дълбока кома и остава заклещен между двата свята без възможност за избор. Докато Чарли наблюдава живота в болницата от друго измерение, неговата годеница – Алекс, която също е хирург,  се опитва да спаси живота му. С помощта на останалите лекари, ден след ден, тя прави всичко възможно да се пребори със състоянието на своя любим, за да го спаси от света на отвъдното и да върне надеждата в клиниката.

В ролята на д-р Чарли Харис ще видим Майкъл Шанкс, познат най-вече от сериала „Старгейт“ като д-р Даниел Джаксън, а в образа на д-р Алекс Рийд ще влезе известната с ролите си на Лоис Лей в „Смолвил“ и Джули Милър в „Ефектът на пеперудата 2“ – Ерика Дюранс. Режисьори на сериала са тандемът на братята Дейвид и Питър Уелингтън.

Гледайте премиерата на драматичната история от първия сезон на сериала само по VIVACOM Arena – от 22 ноември, всеки четвъртък и петък в 20:00 часа с повторение – всяка събота и неделя от 18:00 часа., както и във видеотеката на VIVACOM TV с филмов пакет MAXI.

VIVACOM Arena е достъпна във всички тв платформи на VIVACOM за сателитна, интерактивна и мобилна телевизия TV GO.
Трейлър на сериала може да видите тук: https://youtu.be/SbregA-MHjs

2 коментара

  1. А кога в Бьлгария ще се изльчи

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Здравейте,
      Сериалът вече бе излъчен в България от VIVACOM Arena, както ясно се разбира от статията по-горе.
      Поздрави!

      Изтриване

Скъпи читатели,
в коментарите можете да ни задавате въпроси и да изказвате мнението си за клиповете които правя. Коментари, чието съдържание е обидно или съдържа реклама на друг сайт ще бъдат изтрити!