Page Nav

HIDE

Ексклузивни новини:

recent

Google Hangouts няма да е достъпна за потребителите от 2020г.

Google Hangouts е платформа за онлайн чат и видео разговори, която в последните години е неизменна част от G Suite пакета с мобилни прило...

Google Hangouts е платформа за онлайн чат и видео разговори, която в последните години е неизменна част от G Suite пакета с мобилни приложения на компанията. Въпреки интеграцията с другите софтуерни на Google и опитите на инженерите им да направят Hangouts по-добра за всички е факт, че броя на хората, използващи приложението не е толкова голям. Именно заради това в началото на миналата година разбрахме, че Google разделят Hangouts на две приложения - Meet и Chat.

Ако продължавате да използвате Hangouts за комуникация е добре да знаете, че 2019г. ще бъде последната година, в която ще имате възможността да работите с приложението. Причината е, че Google планират да спрат поддръжката за Hangouts от 2020г., информира Еngadget. Това означава, че обикновените потребители няма да имат достъп до своите акаунти. За в бъдеще Hangouts ще продължи да съществува единствено за бизнес средите, но вече под формата на двете приложения Meet и Chat.

Конкретната дата, когато ще бъде спрян достъпа до Hangouts ще бъде обявен допълнително. Все пак потребителите разполагат с достатъчно време да намерят да копират данните си. Това важи и за откриването на мобилно приложение, което да се превърне в по-добра алтернатива на Google Hangouts. Решението на компанията да измести фокуса си към други решения не е изненадващ, тъй като вече от година насам не се работи над големи ъпдейти на Hangouts.

Източник: Digital

Няма коментари

Скъпи читатели,
в коментарите можете да ни задавате въпроси и да изказвате мнението си за клиповете които правя. Коментари, чието съдържание е обидно или съдържа реклама на друг сайт ще бъдат изтрити!

Latest Articles