Page Nav

HIDE

Ексклузивно:

latest

Приложението YouTube за Android вече е изтеглено над 5 млрд. пъти

YouTube е предпочитана дестинация за откриване на атрактивни клипове от милиони хора. Услугата се радва на голяма популярност и сред собс...

YouTube е предпочитана дестинация за откриване на атрактивни клипове от милиони хора. Услугата се радва на голяма популярност и сред собствениците на смартфони с водещите платформи. Ако поне веднъж сте си задавали въпроса колко хора използват YouTube ще уточним, че мобилното приложение в Google Play вече е инсталирано повече от 5 млрд. пъти. Това е впечатляващо постижение, с което могат да се похвалят много малко заглавия. 

Имайте предвид, че данните са единствено за Android, което означава, че YouTube има дори още повече инсталации, заради популярността на устройствата с iOS. Любопитна подробност е, че Google Play Services се превърна в първото приложение в Google Play с над 5 млрд. изтегляния. Това постижение се дължи предимно на огромния брой хора, които имат смартфони с най-популярната мобилна платформа.


Вероятно не помните, но оригиналния iPhone бе първото устройство в индустрията, което предложи приложение на YouTube. След това, обаче приложението се превърна в абсолютен хит сред устройствата с Android. Само въпрос на време е и другите популярни услуги на Google да преминат психологическата граница от 5 млрд. инсталации. Тези данни са най-доброто доказателство колко популярна платформа е YouTube, особено за собствениците на мобилни устройства.

Няма коментари

Скъпи читатели,
в коментарите можете да ни задавате въпроси и да изказвате мнението си за клиповете които правя. Коментари, чието съдържание е обидно или съдържа реклама на друг сайт ще бъдат изтрити!

Latest Articles