Page Nav

HIDE

Ексклузивни новини:

recent

Тази вечер в "Майка": Зейнеп получава неприлично предложение от Али, след като той разбира, че е отвлякла Мелек, Турна опитва да избяга от Гьонюл (05-и февруари)

Прочетете какво ще се случи тази вечер (05-и февруари) в следващия епизод на турския сериал "Майка", който се излъчва всеки делн...

Прочетете какво ще се случи тази вечер (05-и февруари) в следващия епизод на турския сериал "Майка", който се излъчва всеки делник от 20:00 до 21:30 часа по bTV...

Гъмзе вдига скандал на прислугата, защото очаква да дойде годеникът й на вечеря.

Турна пита Зейнеп дали се е харесала на майка й. Всички близки до семейството на Зейнеп са изненадани, че фотографката има дете. Мерт споменава бащата на Турна и ги поставя в неудобно положение.

Майката на Зейнеп я разпитва за Турна и дали поддържа връзка с бащата на детето. Обяснява й, че да си майка е нещо различно, но защо е трябвало да държи момиченцето далеч от баба й.

Али разпитва учителката на Мелек дали детето на Зейнеп е било в същия клас.

Зейнеп не казва на майка си, че не работи. Дуру споменава на кака си, че Али я търси, за да я пита за една нейна ученичка. Накрая той звъни на фотографката и иска да се срещне с нея. Зейнеп приема.

Гьонюл търси Зейнеп в хотела, но научава, че са напуснали хотела.

Дуру и Турна искат да направят изненада на Зейнеп, но преди това са решили да отидат да пазаруват.

Зейнеп отива в кафенето. Али започва да я разпитва за Мелек. Тя му казва, че е преподавала на класа по заместване. Зейнеп се притеснява от въпросите и си тръгва.

Дуру и Турна отиват в кафенето. Там е Али. Той разбира, че това момиче е детето на Зейнеп. Журналистът започва да я разпитва. Турна си мълчи и не отговаря на въпросите му. Али показва на детето снимка на втория й баща и на майка й. Турна отговаря, че не познава никой от двамата. Турна споделя, че Мелек е паднала в морето и е умряла.

Дуру се връща и Турна бяга от заведението. Отива при Гьонюл. Прегръща жената и се разплаква в скута й.

Дуру съобщава на Зейнеп, че Турна е изчезнала.

Гьонюл съобщава на Зейнеп, че дъщеря й е при нея. Турна вижда вестника и се опитва да избяга от Гьонюл. Старицата я спира.

Зейнеп вижда статията във вестника и настоява да си тръгнат. Гьонюл обещава да им помогне.

Зейнеп разказва на Гьонюл историята на Мелек/Турна.

Шуле няма новини за дъщеря си. Учителката й дарява рисунките на Мелек.

Зейнеп се опитва да бъде майка.

Турна разказва на майка си за разговора с журналиста.

Зейнеп се обажда на Али и иска да се видят.

Гьонюл разпитва неин близък дали Турна може да бъде записана в училище.

Али казва на Зейнеп, че знае за кражбата на Мелек.

На Гьонюл й прилошава и припада..

Зейнеп получава неприлично предложение от Али...

Източник: tvnovellas.blogspot.com

Няма коментари

Скъпи читатели,
в коментарите можете да ни задавате въпроси и да изказвате мнението си за клиповете които правя. Коментари, чието съдържание е обидно или съдържа реклама на друг сайт ще бъдат изтрити!

Latest Articles