Page Nav

HIDE

Breaking News:

latest

По-слънчева от всякога Кандис Реноар се завръща за шести сезон! Седем блокбастъра по AXN през март

От шести март, „Кандис Реноар“ се завръща за шести сезон по AXN! След изминалите пет, едва ли някой се съмнява в нея и нейния блестящ чар,...

От шести март, „Кандис Реноар“ се завръща за шести сезон по AXN! След изминалите пет, едва ли някой се съмнява в нея и нейния блестящ чар, въпреки проблемите в миналото. За пореден път очарователната Сесил Боас ще влезе в ролята на миловидната (но само на пръв поглед) блондинка Кандис Реноар - майка на четири подрастващи деца и полицейски следовател с уникална интуиция. След почти година отсъствие, Кандис се връща в Сет и е все така влюбена в Антоан Дюма, дори и да не иска да си го признае. Докато пада в прегръдките му, тя разбира, че в нейно отсъствие Антоан е станал шеф на отдела, а оттам и неин и тук вече войната минава на открит фронт! Пристигането на нов офицер, избран от Кандис не заради компетентността му, а заради зашеметяващата му външност, само ще напрегне и без друго взривоопасната ситуация още повече...


През първия пролетен месец, AXN ще зарадва феновете си и с цели седем блокбастъра през уикендите.  Първи е „Заразно зло“ в три поредни съботи. В „Изтребване“, „Живот след смъртта“ и „Възмездие“, любителите на жанра ще се насладят на безмилостния подход на красавицата с балканска кръв Мила Йовович и силната непоносимост на героинята ѝ Алис, що се касае до зомбита!


Романтичната комедия „Отстреляй бившата“ с Дженифър Анистън и Джерард Бътлър, „Туристът“ с Анджелина Джоли и Джони Деп, „Мъже в черно 3“ и „Безпощадно“ с Дуейн Джонсън-Скалата са другите заглавия, които каналът е подготвил за любителите на екшъна и приключенията.

Няма коментари

Скъпи читатели,
в коментарите можете да ни задавате въпроси и да изказвате мнението си за клиповете които правя. Коментари, чието съдържание е обидно или съдържа реклама на друг сайт ще бъдат изтрити!

Latest Articles