Page Nav

HIDE

Ексклузивно:

latest

Jaguar пусна специална версия – кариран XF седан

Jaguar представи специална версия на своя бизнес-седан XF, която е получила името Chequered Flag („Кариран флаг”). Тя е направена в стила,...

Jaguar представи специална версия на своя бизнес-седан XF, която е получила името Chequered Flag („Кариран флаг”). Тя е направена в стила, използва за едноименните купе и роудстър F-Type, с които британската марка отбелязапрез миналата есен 70-годишнината на спортните си модели. Jaguar XF Chequered Flag, който ще се предлага и като комби, се откроява с ексклузивния си дизайн. Впечатление правят предната спортна броня, 18-цоловите лети джанти Gloss Black, уникалните въздухозаборници и спойлерът на покрива на багажника.

Салонът е от кожа, като е получил допълнителни акценти и приборен панел Dark Hex Aluminium. Клиетите ще могат да избират между 3 различни цвята – Yulong White, Santorini Black и Eiger Grey и две цветови комбинации на интериора – Ebony/Ebony или Ebony/Red.

В стандартното оборудване на специалната версия са включени най-търсени опции за модела, в тома число навигационна система Navigation Pro с пакет InControl Connect Pro, който включва функцията Live Traffic. Тя помага на водача да избягва задръстванията и да обменя данни за маршрута с други шофьора, като използва бордовия компютър или приложение за смартфон.

Специалният Jaguar XF Chequered Flag ще се предлага с избор от два стандартни бензинови двигателя – 2,0-литрови с 4 цилиндъра от семейството Ingenium, развиващи 250 и 300 к.с. Задвижването е към 4-те колела, като цените предстои да бъдат обявени.

Няма коментари

Скъпи читатели,
в коментарите можете да ни задавате въпроси и да изказвате мнението си за клиповете които правя. Коментари, чието съдържание е обидно или съдържа реклама на друг сайт ще бъдат изтрити!

Latest Articles