Page Nav

HIDE

Ексклузивно:

latest

Разкритие: Как ще изглежда новият Legacy на Subaru?

Subaru обяви предстоящата премиера на второто поколение на седана си Legacy, като показа две изображения на автомобила. На първото той е с...

Subaru обяви предстоящата премиера на второто поколение на седана си Legacy, като показа две изображения на автомобила. На първото той е скрит в сянка, а на второто се вижда големия сензорен дисплей на мултимедийната система.

Тестови прототип на новото Legacy вече бе засичан по време на изпитания. Седанът ще получи нова решетка на радиатора и променeна оптика. Различни ще бъдат и броните, както и изпускателната система.

В салона е поставен нов мултимедиен комплекс с голям сензорен екран, разположен вертикално. До голяма степен той напомня този на електромобилите на Tesla. От този дисплей ще се управляват основните функции на автомобила, в това число и на климатичната система.

Новото Subaru Legacy е изградено на модулната платформа Subaru Global Platform, която се използва за моделите Ascent, Crosstrek, Forester и Impreza. В гамата двигатели ще влезе атмосферен 2,5-литров мотор с 4 цилиндъра, както и 2,0-литров бензинов турбоагрегат. На някои пазари ще се предлага и версия с 2,4-литров двигател с 260 к.с.

Официалната премиера на седана ще се състои на 7 февруари на автосалона в Чикаго, като продажбите ще стартират веднага след нея.

Няма коментари

Скъпи читатели,
в коментарите можете да ни задавате въпроси и да изказвате мнението си за клиповете които правя. Коментари, чието съдържание е обидно или съдържа реклама на друг сайт ще бъдат изтрити!

Latest Articles