Page Nav

HIDE

Breaking News:

latest

LG ще представи бюджетния K12+ в Барселона

LG вече потвърди, че по време на мобилния конгрес ще бъде представен новият флагман G8 ThinQ. Той обаче няма да е единственият нов смартфо...

LG вече потвърди, че по време на мобилния конгрес ще бъде представен новият флагман G8 ThinQ. Той обаче няма да е единственият нов смартфон на компанията, който ще видим в Барселона. Според последните слухове в рамките на събитието своя дебют ще направи и бюджетният K12+. Той ще е оборудван с чипсет Helio P22, 5.8-инчов дисплей с HD+ резолюция и съотношение 18:9, 3 GB RAM, двойна камера с все още неизвестна резолюция и сензор за отпечатъци. Интересните подробности са, че корейците са си спестили изрязването на дисплея и са заложили на Android 8.1 Oreo като операционна система. Миналогодишният K11+ имаше 32 GB памет за приложения и е доста вероятно неговият наследник да предложи същия капацитет.

Източник: TigerMobiles

Няма коментари

Скъпи читатели,
в коментарите можете да ни задавате въпроси и да изказвате мнението си за клиповете които правя. Коментари, чието съдържание е обидно или съдържа реклама на друг сайт ще бъдат изтрити!