Page Nav

HIDE

Ексклузивно:

latest

LG V50 ThinQ може да е първият 5G смартфон на компанията

Според информация на корейското издание ET News LG може да предприемат безпрецедентната стъпка и на 24 февруари в Барселона да представят ...

Според информация на корейското издание ET News LG може да предприемат безпрецедентната стъпка и на 24 февруари в Барселона да представят едновременно два нови флагмана. Изданието посочва, че това са G8 ThinQ и V50 ThinQ, които ще се появят на пазара в Корея през март. Особеното в случая е, че V50 ThinQ ще поддържа 5G мрежи. Именно това е и причината корейците да го пуснат близо половин година по-рано от обичайното за серията V.

Така потребителите ще имат избор между по-евтин 4G модел и по-скъп с 5G възможности. Очакванията са устройството да предлага 6-инчов дисплей, чипсет Snapdragon 855 и батерия с капацитет 4000 mAh. Според ET News интерфейсът ще бъде управляван с жестове и няма да има никакви навигационни бутони. Прогнозната цена е в диапазона 1.3-1.5 милиона вона, което е около 1162-1342 долара.

Друга интересна информация от статията сочи, че G8 ThinQ може да е последният представител на серията, а през второто полугодие ще видим друг премиум ммодел. Възможно е това да е първият сгъваем модел на LG, който ще трябва да запълни дупката, която ще се отвори от ранната премиера на V50 ThinQ.

Източник: ЕT News

Няма коментари

Скъпи читатели,
в коментарите можете да ни задавате въпроси и да изказвате мнението си за клиповете които правя. Коментари, чието съдържание е обидно или съдържа реклама на друг сайт ще бъдат изтрити!

Latest Articles