Page Nav

HIDE

Ексклузивни новини:

recent

LG ще продължи да произвежда мобилни телефони

LG няма никакво намерение да се отказва от бизнеса си със смартфони. Корейската компания продължава да регистрира огромни загуби от това с...

LG няма никакво намерение да се отказва от бизнеса си със смартфони. Корейската компания продължава да регистрира огромни загуби от това си подразделение, които продължават вече 15 поредни тримесечия. За 2018 година LG са загубили цели 700 милиона долара от смартфоните, което звучи стряскащо на фона на рекордните приходи и печалби на всички други подразделения на компанията.

Изпълнителният директор на LG Electronics Джо Сьонг-джин обаче е уверил, че поне за момента това няма да доведе до промяна на стратегията. Той е подчертал, че много от другите продукти на групата са свързани със смартфоните по един или друг начин и така цялото портфолио се допълва взаимно. Голямата надежда на корейците е навлизането на мрежите от пето поколение през тази и следващата година да помогне и за позитивна промяна при мобилното подразделение.

Източник: GizChina

Няма коментари

Скъпи читатели,
в коментарите можете да ни задавате въпроси и да изказвате мнението си за клиповете които правя. Коментари, чието съдържание е обидно или съдържа реклама на друг сайт ще бъдат изтрити!

Latest Articles