Page Nav

HIDE

Ексклузивни новини:

recent

Премиерите през март по National Geographic

Представяме ви премиерите по National Geographic за март 2019 година. Сервиз SOS (Car SOS) – Сезон 7 (2x60 UK Specials & 10x60) Чет...

Представяме ви премиерите по National Geographic за март 2019 година.

Сервиз SOS (Car SOS) – Сезон 7 (2x60 UK Specials & 10x60)
Четвъртък 7 март @ 21:55 ч.
Премиера през март


„Сервиз SOS” се завръща със седми сезон - по-голям и по-добър от всякога, за да сбъдне още мечти. Любимците на всички автомобилни фенове Тим Шоу и Фъз Таунсенд продължават да търсят класически автомобили на достойни собственици. Благодарение на уменията си, те ще вдъхнат живот на тези остарели модели без собствениците им дори да подозират.
Ръжда, трудни за намиране части и сериозно повредени двигатели поставят на изпитание уменията на момчетата в този сезон. Ще видим автомобили, създадени през последните седем десетилетия, от френски бестселъри до много редки британски състезателни коли.

Летищна сигурност: Мадрид (Airport Security 4: Madrid) (8x60)
Понеделник 11 март @ 22:55 ч.
Премиера през март


Този сезон „Летищна сигурност” прекосява Атлантическия океан, за да се озове на  международното летище „Адолфо Суарес“ Мадрид-Барахас.


Сам на скалата (Free Solo) (1x120)
Неделя 3 март @ 20:55 ч.
Премиера през март


Въпреки опитите на близките му да го разубедят от това опасно начинание, Алекс Хонълд, соло катерачът с най-големи постижения в света в свободното катерене, се подготвя психически и физически за най-смелото си приключение досега – да изкачи скалата El Capitan в националния парк „Йосемити“, висока 975 метра, без въже и предпазно оборудване. Ако успее, това ще е най-голямата стена, изкачена от човек без екипировка.


Пътешествие в Гранд Каньон (Into the Canyon) (1x120)
Събота 30 март @ 19:00 ч.
Премиера през март


През 2016 г. операторът и фотограф Пийт Макбрайд и сценаристът Кевин Федарко поемат пеша, за да изминат Гранд Каньон по цялата му дължина - 1200 км. Още от самото начало предизвикателството се оказва много по-голямо от очакваното.

Повече са хората, стъпили на Луната, отколкото тези завършили прехода през Каньона. Макбрайд и Федарко избират постепенен подход и извършват подвиг, за който на мнозина приключенци са нужни десетилетия. Други пък са изгубили живота си, докато са се опитвали да го постигнат. Но начинанието им не е просто изпитание за издръжливост – то е и начин да привлекат вниманието към безпрецедентните опасности, застрашаващи една от най-обичаните местности в света.

По време на прехода си Макбрайд и Федарко се натъкват на изумително разнообразни и въздействащи пейзажи с богата история, застрашени от може би най-сериозната криза в стогодишната история на националния парк „Гранд Каньон“. Когато срещат организация на жени навахо, борещи се срещу предложение за милиард долара за изграждане на въжена линия върху свещена земя, опасността придобива реални очертания.

Режисиран от Пийт Макбрайд и продуциран от екипа на Insignia Films, носител на множество награди, „Пътешествие в Гранд Каньон“ е история за екстремни физически трудности, засилващи приятелството и водещи до дълбоки размишления над вечната красота на това свещено място. Филмът е тревожно предупреждение за опасностите за околната среда, застрашаващи един от най-великите природни феномени, както и разказ за комплексната връзка между хората и природата.

Няма коментари

Скъпи читатели,
в коментарите можете да ни задавате въпроси и да изказвате мнението си за клиповете които правя. Коментари, чието съдържание е обидно или съдържа реклама на друг сайт ще бъдат изтрити!

Latest Articles