Page Nav

HIDE

Ексклузивно:

latest

Samsung Galaxy S10е ще изглежда така

Samsung очевидно не може да опази в тайна информацията за очакваните на 20 февруари нови смартфони и след като в интернет се появиха офици...

Samsung очевидно не може да опази в тайна информацията за очакваните на 20 февруари нови смартфони и след като в интернет се появиха официални снимки на Galaxy S10 и S10+ е ред да видим и как ще изглежда най-евтиния и малък модел в серията - Galaxy S10е. Снимките идват пак от германския сайт WinFuture и показват устройството, което ще се изправи срещу iPhone Xr.

Очакваме смартфонът да осигури 5.8" плосък дисплей и да има класически сензор за отпечатъци, който ще е поставен върху дясната страна - мястото за него може ясно да се види върху снимките. Прави впечатление, че страничните рамки на екрана са по-широки от тези на Galaxy S10 и S10+, а зоната под него е по-голяма. Като цяло
Galaxy S10е прилича много на представения наскоро Honor View20, който е по-евтин и осигурява 48МР камера, 3D сензор и голяма батерия.

Устройството има двойна основна камера, вградена в десния ъгъл на дисплея селфи камера и жак за слушалки. Предполага се, че Galaxy S10е ще струва около 750 евро, а освен това се говори, че Samsung ще го предложи в много цветове, включително и в жълто, което допълнително засилва аналогиите с iPhone Xr. Кадрите на WinFuture показват устройството в черно, зелено и перлено бяло.

Източник: WinFuture

Няма коментари

Скъпи читатели,
в коментарите можете да ни задавате въпроси и да изказвате мнението си за клиповете които правя. Коментари, чието съдържание е обидно или съдържа реклама на друг сайт ще бъдат изтрити!

Latest Articles