Page Nav

HIDE

Breaking News:

latest

Предаването UpDate разкрива как учениците се готвят за дигиталната икономика

България е втората страна, в която се осъществява проектът The Code Нов социален проект, който ще подготвя учениците в прогимназиален и г...

България е втората страна, в която се осъществява проектът The Code
Нов социален проект, който ще подготвя учениците в прогимназиален и гимназиален курс за възможностите на дигиталната икономика, започва в България. Инициативата с името “The Code” стартира в Англия през 2018 г., а страната ни е едва втората в ЕС, в която ще се осъществи програмата. В събота, 9 февруари, в предаването UpDate по Bloomberg TV Bulgaria Радослав Неделчев, главен оперативен директор в Dentsu Aegis Network България, и Светослава Стоянова, мениджър партньорства и комуникации в Junior Achievement България, ще разкрият защо проектът се реализира именно в България и как той подготвя учениците за бъдещето.

В неделя, 10 февруари, в UpDate предстои среща с Момчил Кюркчиев, съосновател и изпълнителен директор на Leanplum. Той коментира плановете на компанията за скалиране на продажбите, благодарение на нови високоекспертни попълнения в екипа. Как да се постигне мечтата на маркетолозите – маркетингът да не се асоциира със спам, а да предоставя възможност за по-стойностни взаимоотношения с клиентите си и може ли Leanplum да стане първата българска компания еднорог – разберете в UpDate в неделя.
Тези и още технологични теми очаквайте в събота и неделя от 19:30 часа в UpDate по Bloomberg TV Bulgaria.

Няма коментари

Скъпи читатели,
в коментарите можете да ни задавате въпроси и да изказвате мнението си за клиповете които правя. Коментари, чието съдържание е обидно или съдържа реклама на друг сайт ще бъдат изтрити!