Page Nav

HIDE

Breaking News:

latest

Vandal One е готов за пистата

Съществуват много компании, които биха задоволили удоволствието от притежаването на спортна кола за пистата. Такива могат да бъдат BAC, Arie...

Съществуват много компании, които биха задоволили удоволствието от притежаването на спортна кола за пистата. Такива могат да бъдат BAC, Ariel, KTM и Radical. Американската компания Vandal е решила също да се включи в състезанието и предлага машината "One". Машината тежи едва 555 килограма, изработена е изцяло от карбон и разполага с 2-литров турбиниран двигател с 306 конски сили от Honda Civic Type R.

Най-добре тунингованата версия е от 560 конски сили и може да ръмжи до близо 9000 оборота в минута. Поставена е специална 6-степенна скоростна кутия, окачването е от Formula 1, а също така има и специален ролбар против обръщане. Цената обаче е доста сериозна, особено след като си спомните, че возилото не може да се движи извън пистата - 119 700 долара и още 1000 долара за таксите.

Няма коментари

Скъпи читатели,
в коментарите можете да ни задавате въпроси и да изказвате мнението си за клиповете които правя. Коментари, чието съдържание е обидно или съдържа реклама на друг сайт ще бъдат изтрити!